Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bij een mooi fornuis hoort een passende afzuigkap
Afvoer naar buiten dankzij een (optioneel) lange schacht of recirculatie middels een meegeleverde koolstoffilter.

Bij een mooi fornuis hoort een passende afzuigkap

Een keuken zonder afzuigkap, dat kan gewoon niet. Of nog beter, een keuken zonder afzuigkap waarin een mooi design en goede functionaliteit samen worden gebracht, is ondenkbaar. En dat heeft Stoves begrepen. Een mooi assortiment afzuigkappen staat klaar.

Het Engelse familiebedrijf Stoves kent een rijke traditie als het gaat over het maken van keukenapparatuur. Het begon allemaal met de productie van fornuizen, iets wat tot op de dag van vandaag met de hand gebeurd. Het vakmanschap is alom tegenwoordig, net als het oog voor ieder detail. En dat vakmanschap vertaalde Stoves nadien naar de productie van andere onmisbare keukenapparaten, met daarbij ook de afzuigkappen. We stellen de modellen Level, Richmond en Sterling aan u voor.

Level, beschikbaar in rvs en trendkleur zwart.

Solide krachtpatser

Susan Rooze van Glen Dimplex, de groep waartoe Stoves behoort: “Level, dat zijn strakke, moderne en solide afzuigkappen die aan de wand worden gemonteerd. De afzuiging gebeurt aan de rand van de kappen terwijl de twee centraal geplaatste ledspots het kookveld van het nodige licht voorzien.
De bediening gebeurt middels duidelijke iconen op de afzuigkap zelf of via de afstandsbediening die bij het product hoort. Zowel luchtafvoer naar buiten als recirculatie zijn mogelijk voor deze solide Levels die zowel in rvs en trendkleur zwart beschikbaar zijn.”

Handige en duidelijke bedieningsknoppen voor een hoog gebruiksgemak.

Stoere functionaliteit

“Richmond en Sterling zijn dan weer onze stoere, chique afzuigkappen die net zoals Level aan de muur worden gemonteerd”, legt Rooze uit. “De ledspots aan de voorzijde van de afzuigkappen zorgen voor een sfeervol, warm licht terwijl de wit verlichte soft touch bedieningsknoppen een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening garanderen. Een extra lange afvoer tot een hoogte van 1140 mm zorgt voor een breed toepassings-
gebied en de standaard meegeleverde koolstoffilter maakt bovendien recirculatie mogelijk. Zeker het vermelden waard wat betreft de afzuigcapaciteiten van beide modellen is de extra krachtige boostafzuiging van maar liefst 760 m³ en het A+ label dat ze kunnen voorleggen. Wat betreft de afwerking mag worden genoteerd dat de trendkleur zwart beschikbaar is. Richmond en Sterling matchen bovendien verrassend met de fornuizen van Stoves wat een hele Stoves-keuken binnen handbereik brengt.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.