Platform over design en techniek in de keukenbranche
De nieuwe Maris Modular: een flexibele afzuigkap met opbergruimte en verlichting voor elke keukencontext

De nieuwe Maris Modular: een flexibele afzuigkap met opbergruimte en verlichting voor elke keukencontext

Franke Home Solutions presenteert de Maris Modular afzuigkap, met een ontwerp dat zich aanpast aan elke keuken, compleet met dimbare verlichting voor de perfecte balans tussen gebruiksgemak en schoonheid. 

Bij het creëren van de ideale kookruimte is het belangrijk om functionaliteit en esthetiek even belangrijk te vinden. De tijd dat keukens enkel werden gebruikt om voedsel te bereiden, is voorbij. Vandaag zijn ze geëvolueerd tot de spil van het huis, de plek waar het hele gezin naartoe trekt om te ontspannen, te praten of te werken.

Afzuigkappen zijn een essentieel element in keukens, ze verwijderen geurtjes en zorgen voor efficiënte ventilatie. Maar naast hun functionaliteit kunnen ze ook een prachtig designelement zijn dat de uitstraling van de keuken verbetert. In de zoektocht naar een keuken die design en functie in balans brengt, heeft Franke de Maris Modular ontwikkeld, een afzuigkap die zich moeiteloos aanpast aan elke keukenruimte voor meer gebruiksgemak en schoonheid, en tegelijkertijd zorgt voor een schone, geurvrije omgeving waar het hele gezin graag tijd doorbrengt.

Franke’s Maris Modular: de eerste modulaire afzuigkap op maat van elke keukenruimte 

Met de Maris Modular afzuigkap, kun je een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan de keuken en tegelijkertijd een flexibele oplossing creëren die volledig aan je behoeften voldoet. De afzuigkap past zich goed aan grote en kleine ruimtes aan en geeft je de optie om alleen de centrale 60cm afzuigkapmodule te installeren in keukens met beperkte wandruimte of om planken toe te voegen aan één of beide zijkanten om extra opbergruimte te integreren in grotere keukens.

Daarnaast doet Maris Modular geen concessies op het gebied van design en geeft het een moderne uitstraling aan je keuken met rookgrijs glas en matzwarte metalen frames voor een bijzondere en eigentijdse look die een vleugje verfijning toevoegt aan de keuken.

Krachtige prestaties voor een verbeterde kookervaring

De Maris Modular afzuigkap biedt een gepersonaliseerde aanpak en kan zowel in de afzuig- als in de recyclagemodus worden geïnstalleerd, wat nog meer flexibiliteit toevoegt aan de behoeften en voorkeuren van de keuken. De afzuigkap levert een krachtige ventilatie met een robuuste 620 m³/u in de maximale snelheid en een indrukwekkende 720 m³/u in de intensieve modus.

Als het aankomt op energie-efficiëntie, houdt Franke de huidige eisen van de consument in het achterhoofd. Met een energieklasse A voor een laag energieverbruik en kosteneffectiviteit stimuleert hij een bewustere manier van leven.

Naast de uitstekende prestaties levert de Maris Modular ook een echte probleemloze, intuïtieve ervaring met de vlakke tiptoetsbediening, die een slanke en gebruiksvriendelijke interface biedt en opnieuw de perfecte harmonie benadrukt tussen Zwitserse functionaliteit van hoge kwaliteit en eigentijds design.

Verhoog de esthetiek van je keuken met superieure verlichting en extra opbergoplossingen

Goede verlichting is een essentiële eigenschap waar consumenten naar op zoek zijn bij het kiezen van een afzuigkap, voor optimale verlichting tijdens het koken of om zachte verlichting te creëren voor een gezellige sfeer tijdens het ontspannen. De Maris Modular heeft een verzonken LED bar met dimfunctie, die een elegante keukenambiance biedt of zorgt voor een goed verlicht werkblad om nauwkeurig te koken. Voor grotere keukens heeft de Maris Modular ook de mogelijkheid om extra opbergruimte toe te voegen met open schappen – elk individueel element verlicht met zijn eigen LED bar verlichting – die de esthetiek van je keuken zal verbeteren met ruimte om objecten uit te stallen of kookboeken op te slaan voor het gemak van raadpleging. Deze module geeft een persoonlijk gevoel aan de keuken en zorgt voor een nog mooiere en praktischere ruimte.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.