Platform over design en techniek in de keukenbranche
Daar is ie dan… de inspirerende boost voor de wereld van achterwanden!
The Wall® by Dekker Zevenhuizen… Deze keuken is op maat. De achterwand maakt hem uniek.

Daar is ie dan… de inspirerende boost voor de wereld van achterwanden!

Je hebt keukens, achterwanden en… je hebt THEWALL® by Dekker. Het innovatieve achterwandsysteem voor de keuken – en overigens ook voor andere ruimtes in de woning – verovert de markt. Het is het prachtige eindresultaat van een uniek samenwerkingsverband tussen THEWALL® en Dekker Zevenhuizen. Noem het een cohesie van innovatie door sterke partners die begrijpen waar het anno 2021 om gaat: inspiratie. Iedereen in de keuken verwerft nu de sterstatus van chefkok. En, het oog wil ook wat. Laten we dat niet vergeten.

De clou zit ‘m in de geïntegreerde stroomrails die op vakkundige wijze in de wand zijn verwerkt. Deze maken het mogelijk om een breed scala aan accessoires eenvoudig te integreren, te combineren en te gebruiken. THEWALL® by Dekker ontwikkelt zich door de talrijke configuratiemogelijkheden daardoor tot een uniek stukje keukenachterwand, dat zijn weerga niet kent. Het credo ‘op maat’ heeft een nieuwe definitie gekregen. De gebruiker zelf zal elke dag onder de indruk zijn. En wat te denken van de gasten die ook een kijkje wordt gegund in de keuken: zeker weten dat die onmiddellijk overwegen om over te stappen op het principe en de styling van dit nieuwe achterwandconcept. Overigens… vergeet hierbij niet de op maat gemaakte panelen van keramiek of composiet, die op het frame worden gemonteerd. Dat materiaal kan hetzelfde zijn als het keukenblad. Alles dus op maat en in één lijn bij Dekker Zevenhuizen. 

Ook op andere plekken in de woning is het mogelijk om creatief om te gaan met het concept van The Wall® By Dekker Zevenhuizen.

Accessoires

THEWALL® by Dekker is dus verkrijgbaar in verschillende decors en oppervlakken. Of deze nu helemaal in overeenstemming zijn met de leefomgeving of juist een geweldig contrast vormen: ook hier past het zich aan de wensen van zijn gebruikers aan. De creativiteit zit ‘m echter in de beschikbaarheid van accessoires, die elk jaar worden aangevuld met een nieuwe collectie.

Een voorbeeld van deze accessoires is de lichtrand: de insteekspotjes en laadhouders combineren eenvoudige elegantie en betrouwbare functionaliteit. De achterwand is daardoor nooit statisch en saai, maar wel individueel. Daarnaast kunnen we de functionaliteit met betrekking tot het opbergen en de daarbij behorende technologie aanstippen. Denk aan de opbergplankjes, de koffiecapsule-houders, de kookboekhouders, de kruidenpotjes, het messenblok, de wijnglas- en wijnfleshouders, de keukenrolhouders, de houders voor de mobiele telefoon of zelfs de tablet, waardoor het lezen van recepten tijdens het koken nog makkelijker wordt. Ongeacht de functie bepaalt de gebruiker dus elke dag zelf hoe zijn keuken eruit ziet. Met één simpele handbeweging plaats je de elementen op de plekken in de keukenwand waar ze het handigst zijn.

Onzichtbaar geluid

Een gezellig muziekje in de keuken is vanzelfsprekend ook mogelijk. Bij THEWALL® by Dekker noemen ze dat het onzichtbare geluid, zonder extra luidsprekers. Verborgen oppervlak transducers zorgen voor het geluid, de geïntegreerde Bluetooth-ontvangers zijn dan eenvoudig via Smartphone of tablet te bedienen. 

Niet voor niets wordt het all-in concept van THEWALL® als een ware wonderwall omschreven. Het is inderdaad een inspirerende boost voor de wereld van keukenachterwanden. In het Experience Centre van Dekker Zevenhuizen – maak zeker je afspraak vooraf – staat een prachtige THEWALL®.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.