Platform over design en techniek in de keukenbranche
De combinatie van design en slimme technologieën loont
Sneller en gelijkmatiger garen dankzij Aeroperfect. De krachtige ventilator stuwt de warmte met 1650 omwentelingen per minuut door de oven.

De combinatie van design en slimme technologieën loont

Het witgoedmerk Beko is aan een indrukwekkende opmars in Europa bezig. Zowel qua naamsbekendheid als qua verkoopcijfers scoort het merk mooie resultaten. Zo rekende Beko uit dat er ergens ter wereld om de twee seconden een apparaat van Beko wordt verkocht. “We zijn momenteel het snelst groeiende witgoedmerk”, klinkt het.

Beko: “In Europa zitten we in de top drie. In het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Polen zijn we zelfs de leider wanneer het gaat over totale verkopen. Onze innovatieve technologieën, verspreid over ons brede gamma, helpen het dagelijks leven makkelijker en gezonder te maken. Elke twee seconden verkopen we een apparaat en we rekenden uit dat we inmiddels deel uitmaken van het dagelijks leven van meer dan 300 miljoen consumenten in bijna 140 verschillende landen.”

Een gloednieuw assortiment inbouwapparatuur in volledig zwart

En daar komt vandaag een nieuw inbouwassortiment in full black bij. “De combinatie tussen een harmonieus design en de slimme technologieën maakt deze nieuwe ovens en compacte ovens zo speciaal”, wordt ons verteld. “De prestaties zijn zoals u ze van Beko gewend bent en zoals u ze ook van ons verwacht. Dankzij de pure en elegante uitstraling sluiten de nieuwe apparaten perfect aan bij elk type keuken. De ovens zijn gebruiksvriendelijk en ze beschikken over een intuïtief heteluchtsysteem dat voor een optimale warmteverdeling zorgt.”

Spelen met warmte

Beko: “Soms willen we de bruinheid en de knapperigheid van een gerecht controleren en moeten we het niveau van de bakplaat veranderen. En soms volstaat een homogeen gegaard gerecht niet maar willen we meer. FlexiCrisp helpt een handje. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers de temperatuur van het bovenste of het onderste verwarmingselement kunnen verhogen. De warmte wordt dan geconcentreerd op het bovenste of het onderste gedeelte van het gerecht voor een intensievere bruining of hogere krokantheid. Het bakniveau handmatig veranderen hoeft dan niet.”

Een gloednieuw assortiment inbouwapparatuur in volledig zwart.

Technologie geïnspireerd op de luchtvaart

De gehele ovenserie krijgt de AeroPerfect-technologie mee van Beko. De R&D-afdeling vond de inspiratie voor AeroPerfect in de luchtvaartindustrie en vertaalde deze naar de ovenreeks. Een nieuwe binnenkant laat minder warmte verloren gaan tijdens het koken, de bereidingen garen sneller én perfect gelijkmatig. De krachtige ventilator stuwt de warmte met 1650 omwentelingen per minuut door de oven. Beko: “Die optimale warmteverdeling is nog effectiever dankzij het gebruik van drie weerstanden: aan de bovenzijde, op de bodem en een ringvormige. De nieuwe AeroPerfect-technologie met 3D hete lucht zorgt ervoor dat bereidingen tot 27% sneller klaar zijn en tot 40% gelijkmatiger garen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.