Platform over design en techniek in de keukenbranche
Iedereen verdient een mooie keuken
ETNA biedt keukenapparatuur met een mooi design.

Iedereen verdient een mooie keuken

In de wereld van keukenbouw heeft ETNA recentelijk zijn Energy Heroes geïntroduceerd, met een focus op de nieuwe blokmodellen afzuigkappen die het energielabel A++ dragen. Tijdens de huisshow van 2023 werden deze innovatieve keukenapparaten onthuld als ETNA’s meest energiezuinige opties. Het vlaggenschip van deze nieuwe lijn, de AB791, is verkrijgbaar in zwart en RVS en pronkt met een luxueus glazen frontpaneel en een subtiele, dimbare ledstrip. Uitgerust met een inverter motor, biedt dit model krachtige prestaties, een laag geluidsniveau en het gewilde energielabel A++.

Door de komst van ETNA’s Energy Heroes wordt het voor de consument nog makkelijker om een energiebewuste keuze te maken. De ETNA Energy Heroes zijn energiezuinig in vergelijking tot andere producten uit dezelfde klasse. Maar ze blijven wel passen bij de gedachte van ETNA, die producten op de markt zet die zowel kwalitatief als betaalbaar zijn. 

Duurzaam afzuigen

De AB791 heeft verschillende specificaties, naast het A++ energielabel. Zo beschikt deze afzuigkap over vier standen, waaronder een boostfunctie, een afzuigcapaciteit variërend van 274 tot 496 m³/h (632 m³/h in boostmodus) en een zeer gerespecteerd geluidsniveau tussen 45 en 60 dB(A). De touchcontrol-bediening, een dimbare ledstrip en een glazen frontpaneel maken het compleet. 

En ondanks de vriendelijke prijs, is het design van de AB791 doordacht en verfijnd. Het blokmodel is subtiel en luxe afgewerkt met een glazen front. Bovendien is de kap voorzien van dimbaar ledlicht. Voor het zwarte model zijn passende zwarte vetfilters gekozen. Dit geeft de kap een luxere uitstraling. Opmerkelijk is dat dit model minder diep is (< 40 cm) dan gebruikelijk bij blokmodellen. Dit is prettig, omdat het meer hoofdruimte biedt aan de gebruikers. De krachtige motor en ruime vet­filters zorgen ervoor dat dit esthetische voordeel niet ten koste gaat van de prestaties.

Matzwarte trend

ETNA kijkt altijd naar lopende trends. De komst van twee energiezuinige A++ modellen is dan ook een goede trendkeus. Matzwart wordt namelijk nog steeds veel gevraagd bij de consument. Deze twee matzwarte modellen AB360ZT (60 cm breed) en de AB390ZT (90 cm breed) hebben drie standen en een afzuigcapaciteit tot 638 m³/h. Deze modellen worden bediend met mechanische druktoetsen. Net als de AB791 hebben ze zwarte vetfilters en rechthoekige ledverlichting. Ook hier zorgt de geringe diepte van minder dan 40 cm voor meer hoofdruimte.

Matzwarte ovenlijn is een succesvolle uitbreiding van de al bekende Black Titanium-ovenlijn.

Op elkaar afgestemde producten

ETNA wil gebruikers de mogelijkheid bieden om voor een goede prijs-kwaliteitverhouding keukenapparaten te kiezen. Een lager budget voor een nieuwe keuken betekent namelijk niet dat de consument in wil leveren als het gaat om design, zo lijkt het devies van ETNA. Dit is terug te zien aan de nieuwe matzwarte ovenlijn. Een succesvolle uitbreiding van de al bekende Black Titanium-ovenlijn. De nieuwe lijn bestaat uit drie 60 cm modellen – een multifunctionele oven (OM670MZ), een Pyrolyse-model (OP670MZ) en een ruime oven met magnetronfunctie (MO670MZ) – evenals één 45 cm oven met magnetronfunctie (CM650MZ). Deze eigentijdse lijn combineert luxe, gebruiksgemak en bedieningsgemak, en behoudt de betaalbaarheid die kenmerkend is voor ETNA. ETNA maakt namelijk al meer dan 165 jaar betaalbare keukenapparatuur. Variërend van vrijstaand of inbouwapparatuur, retro-look of juist super modern. ETNA bewandelt de markt met betaalbare producten, en doet dit al jaren met ferve. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.