Platform over design en techniek in de keukenbranche
Design: stijlvolle esthetiek gecombineerd met handige slimme technologieën

Design: stijlvolle esthetiek gecombineerd met handige slimme technologieën

Voor Liebherr gaat elegant design verder dan alleen visueel: het gaat ook om technologie. De apparaten die op de Küchenmeile worden getoond, bieden iets nieuws voor de ogen en iets record brekend voor de oren.

Nieuwe varianten van de vrijstaande en volledig geïntegreerde apparaten van Liebherr zijn voorzien van een hoogwaardig BlackSteel-interieur dat perfect aansluit bij de moderne, donkere keukenesthetiek en een spannend accent biedt. De achterwand van het apparaat en de binnendeur zijn voorzien van indrukwekkende zwarte roestvrijstalen oppervlakken met een unieke geborstelde textuur. De sierlijsten zijn ook uitgevoerd in BlackSteel om de donkere look compleet te maken.

In moderne huishoudens vervaagt de grens tussen keuken en woonruimte steeds vaker, wat onderstreept hoe belangrijk het is dat apparaten zo min mogelijk geluid maken. Daarom biedt het assortiment van Liebherr een breed scala aan extreem stille apparaten, die het label ‘UltraSilent’ dragen. Vijf van onze volledig geïntegreerde apparaten hebben met slechts 27 dB de titel van stilste Liebherr-apparaten aller tijden gekregen. Dit najaar kunnen klanten voor het eerst zien hoe ze vanaf volgend jaar kunnen genieten van het geluid van de stilte.

AutoDoor is een digitale oplossing die design en gemak combineert: volledig geïntegreerde apparaten met deze functie kunnen volledig openen en sluiten met behulp van een stemassistent, zoals Alexa. Dit is niet alleen handig als je je handen vol hebt in de keuken, het vergemakkelijkt ook de perfectie van een volledig greeploze keuken. Met de SmartDevice-app kunnen instellingen zoals de openingshoek en hoe lang de deur open blijft voordat deze automatisch sluit, worden aangepast. Indien nodig kan de deur ook via de app worden geopend en gesloten, door middel van een klopsignaal, of zoals voorheen handmatig.

De Monolith-facelift op het gebied van design, comfort en frisheid wordt onthuld in Löhne

Monolith maakt indruk op klanten over de hele wereld met zijn reeks exclusieve functies. Het assortiment is nu opnieuw ontworpen en er zijn nog meer voordelen aan toegevoegd. Om de hoogwaardige uitstraling te onderstrepen, zullen alle deurvakken in de toekomst een lineair en eenvoudig te reinigen design hebben met discrete hoekverbindingen. Bovendien is er op ieder draagplateau meer ruimte gecreëerd voor etenswaren, waardoor boodschappen nu voor het eerst over de gehele breedte van de deur kunnen worden bewaard. Het unieke flaploze sluitsysteem van Liebherr zorgt ervoor dat elke deur altijd volledig gesloten blijft en onafhankelijk kan worden geopend.

Gloednieuw assortiment: wijnklimaatkasten

Bovendien zal er op de Architekturwerkstatt een voorproefje worden gegeven van het nieuw gelanceerde assortiment Vinidor-wijnklimaatkasten. Net als de nieuwe wijnbewaarkasten die al gepresenteerd zijn, voldoen ook deze nieuwe apparaten aan de vijf voorwaarden voor een perfecte wijnopslag: temperatuur, luchtvochtigheid, bescherming tegen UV-straling, bescherming tegen vreemde geuren en trillingvrije opslag. Bovendien beschikken Vinidor wijnklimaatkasten over maximaal drie individueel instelbare temperatuurzones. Ook de houten draagplateaus, die zich aanpassen aan de afmetingen van de flessen, zijn flexibel. Dankzij deze functie, die bekend staat als FlexFit, kan zelfs een magnum gemakkelijk en veilig worden opgeborgen. Een ander hoogtepunt van de nieuwe Vinidor-serie is het SommelierBoard. Dit is een stijlvolle ruimte met glashouders, decanteerzone en houten doosje voor accessoires, speciaal ontworpen voor het presenteren en hanteren van wijn.

SmartDevice: comfortabele koeling

SmartDevice is de connectiviteitsoplossing voor Liebherr koelkasten en vriezers. Alle koelkasten en diepvriezers van Liebherr zijn af fabriek voorzien van netwerkconnectiviteit of het is mogelijk om deze functionaliteit toe te voegen door de SmartDeviceBox achteraf te installeren. Consumenten profiteren van alle functies die beschikbaar zijn in de SmartDevice-app, evenals van de integratie van eventuele Liebherr-apparaten in een bestaand smart home. Belangrijke status- en alarmmeldingen worden direct naar een smartphone gestuurd, bijvoorbeeld een melding van een open koelkastdeur via het deuralarm. Een ander voordeel is dat de SmartDevice app kan aangeven waar boodschappen het beste kunnen worden bewaard, zodat ze langer vers blijven. Het helpt de klanten van Liebherr om dagelijks te profiteren van deze technische verfijningen door de energie-efficiëntie te verbeteren en hun voedsel zo lang mogelijk vers te houden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.