Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een afzuigkap… en meer
Air Wall maakt van de achterwand een handig én opvallend pronkstuk.

Een afzuigkap… en meer

Zeg niet zomaar afzuigkap tegen de Elements-collectie van Falmec. Ja, ze doen nog steeds wat een afzuigkap doet. Maar zowel Monolith, Shelf als Air Wall voegen multifunctionaliteit toe aan de keuken.

De Elements-collectie van Falmec, voorgesteld tijdens area30 op de Küchenmeile, valt op. Ze doen immers meer dan wat een traditionele afzuigkap doet. Eddy van Tongeren van Falmec Benelux: “De drie gloednieuwe producten beschikken over geavanceerde technologie die verborgen zit in modulaire elementen. Ze voegen bovendien een unieke esthetiek toe die perfect past in elk interieur.”

Afzuigkap en legplank in één.

Maatwerk met blokken

Monolith is als het ware een blokkendoos waarmee je aan de slag kan gaan. Het aanzuigelement van 90 cm kan rechts of links worden vergezeld van opbergmodules van 30, 60 of 90 cm breed. Zo ontstaat een functionele en steeds unieke opstelling in de keuken, een handige verzameling opbergmodules om bijvoorbeeld lepels, kruiden, messen, snijplanken en ander keukengerei op te bergen. Uiteraard dit alles rondom het aanzuigelement.

Maatwerk met blokken

Shelf is de perfect gekozen naam voor de afzuigkap in plankvorm. Slechts 10 cm dik is deze uitgerust met een uitschuifbare glasplaat om de afzuigcapaciteit te vergroten. Ook hier zijn extra modules (van 60 of 90 cm) en extra accessoires beschikbaar om naast de afzuigmodule van 120 cm te hangen om er zo een veelzijdig meubel van te maken. Aan de onderzijde van de modules zit een ledstrip om het werkblad over de gehele lengte
te verlichten.

De achterwand gebruiken

Falmec en Magneto Lab, een bedrijf dat keukenachterwanden produceert, werkten samen aan Air Wall, een verticaal paneel van wit gehard glas waarin de afzuigtechnologie maar ook verlichting wordt geïntegreerd. Zo ontstaat een afzuigkap, met afzuiging door middel van een klep, alsook als het ware een verlichtingsarmatuur dat voor een suggestief omgevingslicht zorgt. Air Wall is beschikbaar in een uitvoering van 150 cm, met decentrale afzuiging rechts of links, en in een 120 cm-versie met centrale afzuiging.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.