Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Falmec Benelux

Falmec is een toonaangevend merk op het gebied van keukenventilatie en staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten. Sinds de oprichting in 1981 heeft ons Italiaanse bedrijf een reputatie opgebouwd als innovator in het ontwerpen en vervaardigen van afzuigkappen en luchtzuiveringssystemen.

De producten van Falmec blinken uit in functionaliteit, technologie en duurzaamheid en design. Wij bieden een assortiment afzuigkappen die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende consumenten te voldoen. Of het nu gaat om inductie kookplaten met afzuiging, een krachtige wand afzuigkap, een elegante eiland afzuigkap, een geïntegreerde inbouwunit of een stille plafondunit, Falmec heeft voor elke keukenstijl en indeling een oplossing.

Wat Falmec als producent onderscheidt van andere merken is de focus op innovatie en technologie. Wij maken gebruik van geavanceerde luchtfiltratiesystemen, waaronder speciale Koolstof-Zeoliet filters om onaangename geuren en stoom effectief te elimineren.

Vanuit het hoofdkantoor in Lisse Nederland verdelen wij de producten over de Benelux, een enthousiast team van medewerkers staat klaar om het dealernet, bestaande uit keukenzaken, interieurontwerpers en architecten in Nederland, België en Luxemburg te ondersteunen.

algemene informatie

Services Design dampkappenKookplaten met afzuiging Adres Vennestraat 24
2161 LE Lisse
Nederland
Telefoonnummer +31(0) 252 74 50 99 E-mailadres info@falmec.nl Website falmec.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.