Platform over design en techniek in de keukenbranche
Gezien op de beurs in Milaan: drie inspirerende iconen voor de keuken!
De Winecooler is ook qua look and feel prachtig geïntegreerd in de keuken en is een ware eyecatcher.

Gezien op de beurs in Milaan: drie inspirerende iconen voor de keuken!

Natuurlijk was ook het Zwitserse V-ZUG aanwezig op de Salone del Mobile in Milaan (I). Met het oog op innovatie en duurzaamheid werkte het bedrijf samen met pioniers in design, kunst, cultuur en gastronomie. Van een kunstinstallatie in de nieuwe Milanese showroom tot een reeks boeiende Monocle Talks: bezoekers werden verwend met heel wat moois. In de prachtige setting van de H+O Apartment Gallery, stelde V-ZUG als kers op de taart drie van haar meest indrukwekkende producten voor. Het zijn drie iconen die met een hoogtechnologisch karakter en stijlvolle moderniteit de keuken naar nieuwe oorden tillen.

De CombiSteamer V6000.

Icoon 1

Bestempeld als het boegbeeld van V-ZUG’s vernuft imponeert de CombiSteamer V6000 45L Grand met een knap staaltje technologie. Met een breedte van maar liefst 90 centimeter is de nieuwe combi-stoomoven zo’n 30 cm breder dan zijn voorgangers, wat het toestel boost in functionaliteit – denk aan het bereiden van grote ovenschotels of meerdere gerechten tegelijkertijd. De verwarmingselementen werden zo ontworpen dat de stoom en hete lucht gelijkmatig over de beschikbare ovenruimte worden verspreid. In een gestroomlijnd en modern jasje combineert de stoomoven bovendien het gemak en de voordelen van stoom met hete lucht en een brede grillplaat.

V-ZUG integreerde twee aparte temperatuurzones – één voor rode en één voor witte wijn.

Icoon 2

Na een lange (werk)dag lest een koel glas wijn de dorst. Wijnliefhebbers bewaren in de WineCooler V6000 Supreme van V-ZUG hun geliefde collectie op de gewenste temperatuur en mooi in het zicht. Het geavanceerde systeem houdt de temperatuur en luchtvochtigheid steeds op peil terwijl het verstevigd glas schadelijke uv-stralen tegenhoudt – in een elegant en strak ontwerp, natuurlijk. Heb je een ruimere collectie met verschillende wijnsoorten? Geen probleem, want V-ZUG integreerde twee aparte temperatuurzones – één voor rode en één voor witte wijn. Zo bewaar je iedere kleur in dezelfde koeler, steeds op de juiste graad.

De combicooktop V4000 met geïntegreerde en discrete afzuiging.

Icoon 3

In een perfect ontworpen keuken is een logge afzuigkap een doorn in het oog. Het strakke ontwerp van de CombiCookTop V4000 maakt hiermee korte metten, want de state-of-the-art inductiekookplaat werd afgewerkt met een geïntegreerde en discrete afzuiging. Naar gewoonte van V-ZUG is het toestel een toonbeeld van innovatieve technologie: uitgerust met slimme sensoren en inductie­spoelen detecteert de plaat pannen en potten en past het zich aan de grootte en vorm aan. De sterke en instant afzuiging beschikt bovendien over CleanAir-technologie, wat onaangename geurtjes elimineert. Zwitsers design op z’n best.

Impact op het dagelijkse leven

Tijdens de beurs werd de toekomstige Milanese showroom geopend voor een interactieve en circulaire kunstinstallatie, in samenwerking met designers Elisa Ossino en Stefano Roveda. Geïnspireerd op de vijfenzestigste verjaardag van de Adora-wasmachine, nodigde de tentoonstelling ‘Fluxus’ bezoekers uit om op een unieke manier te duiken in het verhaal van V-ZUG. In de prachtige interieursetting van de H+O Apartment Gallery verwelkomden de medewerkers met curatoren Josephine Akvama Hoffmeyer en Elisa Ossino haar gasten. Tijdens ‘A taste of V-ZUG’ pakten chefs van de V-ZUG Gourmet Academy uit met hun culinaire kunde voor een heerlijke gastronomische beleving.  Daarnaast konden bezoekers genieten van een zintuigelijke kunstinstallatie, ontworpen door Muuto, V-ZUG en H+O, gebaseerd op het ‘butterfly-effect’, ofwel hoe het maken van kleine keuzes en veranderingen een immense impact hebben op het dagelijkse leven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.