Platform over design en techniek in de keukenbranche
Keukentrend: Mix & Match ovens in matzwart

Keukentrend: Mix & Match ovens in matzwart

Mix de populariteit van ETNA’s Black Titanium-lijn met de trend van zwarte keukenapparaten en je hebt een nieuw recept; ETNA’s matzwarte Mix & Match ovenlijn. Horizontaal of verticaal gecombineerd: dankzij de afmetingen en belijning is er altijd een consistente designmatch.

De Mix & Match lijn bestaat uit drie 60 cm modellen. Een multifunctionele oven (OM670MZ), een model (OP670MZ) met Pyrolyse reinigingssysteem en de zeer ruime oven met magnetronfunctie (MO670MZ). Een unieke noviteit, want ovens met magnetronfunctie meten meestal 45cm. Tot slot telt de lijn ook één 45 cm oven met magnetronfunctie (CM650MZ). 

De ovens zijn uitgevoerd in stijlvol matzwart en zwart glas en voorzien van luxe functionaliteiten. Zo heeft de ETNA OP670MZ een Pyrolysefunctie, dit zorgt ervoor dat de oven tot 500ºC wordt verwarmd, zodat overgebleven vet- en vuilresten verbranden. Het overgebleven as kan vervolgens eenvoudig met een doekje verwijderd worden.  Zo kun je meer tijd besteden aan de leuke dingen, zoals het maken en opeten van een heerlijk ovengerecht.

De ETNA Mix & Match ovens in matzwart zijn vanaf deze maand verkrijgbaar. Verkoopprijzen variëren van € 849,- tot € 1.529,-. Voor meer informatie kijk op www.etna.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.