Platform over design en techniek in de keukenbranche
Werkbladen

Nieuwe decors en eigentijdse kleuren in de keuken

Kwartsiet-Blue-Roma—Kemie-met-Logo-1
Kwartsiet Blue Roma (Beeld: Kemie)

Tekst | Kemie

Beeld | Kemie / Hans Kwinten

29 maart 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Kemie heeft voor het assortiment 2023 heel wat in petto, zoals diverse fraaie kwartsieten en nieuwe, unieke marmer decors in de exclusieve Kemie collecties Cosmostone (Composiet) en Ceramistone en CRS12 (Keramiek). Ook zijn er de strakke spoelbakken van het eigen merk Kemie Select, in eigentijdse kleuren (o.a. Gun metal, Gold en Black) en solide materialen. Al deze noviteiten zijn leverbaar sinds januari 2023.

Een bezoek aan de gallery

Het keukenblad in de juiste kleur en het juiste materiaal uitzoeken is niet altijd even gemakkelijk. Daarom biedt Kemie de mogelijkheid om het materiaal op groter formaat te zien en te voelen, als extra ondersteuning. Het is daarbij voor consumenten mogelijk om via de Kemie dealer een afspraak te maken voor een bezoek aan de Gallery. Op het buitenterrein van Kemie is een fraaie locatie gecreëerd, waar grote platen van een ruime selectie uit de Kemie collectie worden gepresenteerd. Het bezoek aan Kemie begint in de Loft van het bedrijf, in het hart van de fabriek, met een volledig zicht op het productieproces van plaat tot maatproduct. Na ontvangst en een oriënterend gesprek volgt een rondgang door de Gallery. Bezoek aan de Gallery is alleen op afspraak mogelijk, na aanvraag door de Kemie dealer.

In de Gallery -op het buitenterrein van Kemie- is het materiaal te zien en te voelen. (Beeld: Kemie)

Keramische collectie

CRS12-bladen van Kemie omvatten een collectie van keramische materialen met een 12 mm massieve basisdikte. Dit plaatmateriaal heeft een hoogwaardige uitstraling. Het assortiment omvat een breed scala aan bijzondere marmerlooks. Daarnaast biedt de collectie de klassieke terrazzo- en betonlooks in een modern jasje. Het materiaal is in hoge mate bestand tegen hitte, zuren en agressieve middelen. Tevens is het eenvoudig te reinigen. De platen zijn in gepolijste afwerking wel wat gevoeliger voor krassen. Het product is uitermate geschikt voor werkbladen, achterwanden en eilandbladen met aansluitende stollen.

CRS12 Bosco. (Beeld: Hans Kwinten)

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht