Platform over design en techniek in de keukenbranche
Retro-look in de badkamer 
Combineer retro items, alsmaar populairder in de badkamer, met planten en natuurlijke materialen voor een botanisch effect.

Retro-look in de badkamer 

Dankzij wastafelmeubel met verticale strepen

Het woonkamergevoel in de badkamer, dat brengt LoooX met de eigen badkamercollectie. Stoer, robuust en een tikkeltje verrassend, zo omschrijven ze het assortiment. Nieuw in de collectie is de LoooX Wooden Facet Stripes, een wastafelmeubel met een retro uitstraling.

De Wooden Facet Stripes is standaard leverbaar in Old Grey en Black en op aanvraag verkrijgbaar in meer LoooX kleurafwerkingen.

Verticale strepen maken hun opmars in de interieurbranche en dus ook in de badkamer. Dat is Looox niet ontgaan en met het toevoegen van de Wooden Facet Stripes spelen ze in op deze trend. “De Wooden Facet Stripes lijkt qua vorm op onze bestaande Wooden Facet”, aldus Marco Saalmink van LoooX. “We gaven de lades bij deze nieuwe wastafel wel een retro-look. De ruimte tussen de strepen is zwart wat de gravering extra benadrukt. De Wooden Facet Stripes geeft aan de badkamer een unieke sfeer. Softclose en de BLUM Blumotion tip-on ladetechniek mochten evenmin ontbreken bij dit meubel.”

Massief en samengesteld eiken

Marco: “Het badmeubel bestaat, zoals je van ons kan verwachten, uit massief eiken dat beschermd is tegen vocht en warmte. Bij de fronten kozen we voor zwart MDF met een extra harde persing dat aan beide kanten wordt voorzien van een extra dik fineer. Zo creëren we het contrast dat nodig is voor de ‘stripes’. De bescherming, kwaliteit en uitstraling van de hele kast zijn op hetzelfde niveau als die van onze andere kasten.”

Standaard en maatwerk

De Wooden Facet Stripes is standaard leverbaar in de kleuren Old Grey en Black in de lengtes 100, 120, 140 en 160 cm. De variant van 100 cm heeft één lade, vanaf 120 cm zijn dat twee lades. “Helemaal op maat samenstellen is eveneens mogelijk”, voegt Marco toe. “Zo is de kast verkrijgbaar in meer LoooX kleurafwerkingen en gewenste afmetingen. Maatwerk is exclusief verkrijgbaar bij onze Tailor-Made Dealers.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.