Platform over design en techniek in de keukenbranche
Stoere klasse
Als het allemaal wat stoerder mag zijn. Een werkblad in mat glad geborsteld rvs.

Stoere klasse

Als het allemaal wat stoerder mag zijn. Een werkblad in mat glad geborsteld rvs.

Roestvrijstaal blinkt uit als materiaal voor de werkbladen in de keuken. Praktische eigenschappen om u tegen te zeggen, een stoer uiterlijk en een duurzaam karakter. Reginox maakt van dit hoogwaardige materiaal werkbladen exact op maat, voor elke keukenstijl en met oog voor detail én kwaliteit.

Zeer solide, erg hygiënisch en bovendien eenvoudig schoon te maken. Drie praktische en mooie voordelen van roestvrijstaal die consumenten die over het materiaal twijfelen wel eens over de streep kunnen trekken. Bovendien produceert Reginox deze keukenwerkbladen volledig op maat en lassen ze ook rvs spoelbakken naadloos in. “Voeg daar ook naadloos gelaste kookbruggen, vlakbouw kookplaatuitsparingen, cascades en hoek- en kolomuitsparingen aan toe”, aldus Reginox. “Bij onze werkbladen, ook naadloos geproduceerd uiteraard, maken we een onderscheid tussen 4mm massieve rvs werkbladen en gezette rvs werkbladen.”

Zeer solide, duurzaam, erg hygiënisch en eenvoudig schoon te maken: rvs is het ideale materiaal voor een werkblad.

4mm dik, lengte naar wens

Massieve rvs werkbladen van 4mm dik. De term dekt het plaatje. Reginox: “Robuust massief roestvrijstaal biedt de keukenontwerper een oneindige flexibiliteit. Het blad is dan 4mm dik, de lengte volledig naar wens te bepalen, weliswaar met een maximum van 6 meter. Naast het gekende mat geborsteld bieden we nu ook warmgewalste werkbladen aan, de meest pure vorm van rvs. Bij een mat geborsteld werkblad wordt het oppervlak van het rvs geschuurd of geslepen waardoor een mooi egaal en mat oppervlak ontstaat. Aanrechtbladen van warmgewalst roestvrijstaal behouden hun natuurlijke eigenschappen. Ze zijn zelfs minder gevoelig voor krassen. Kleine oneffenheden in kleur en structuur zijn wel mogelijk.”

Gezette bladen

Een gezet werkblad bij Reginox is er standaard eentje in mat geborsteld staal. De fabrikant voegt daaraan twee mogelijkheden toe, namelijk richtingloos geborsteld en excentrisch geslepen. Reginox: “Richtingloos geborsteld betekent dat we het oppervlak gaan bewerken met een richtingloze slijpstructuur wat resulteert in een mat effect. Krassen en vingerafdrukken zijn hierdoor minder snel zichtbaar. Excentrisch geslepen doen we met behulp van een speciale techniek waardoor we eigenlijk allemaal lichte krasjes door elkaar zetten. Het resultaat is zeer mooi. Bijkomend voordeel: krasjes die er eventueel met de jaren inkomen bij gebruik van de
keuken zullen slechts weinig zichtbaar zijn.”

Ook keuzemogelijkheden bij standaard rvs werkbladen

“Bij ons kun je ook terecht voor standaard rvs werkbladen in verschillende lengtes”, benadrukt Reginox. “De diepte is altijd 600mm, de dikte 27mm. De standaard werkbladen zijn leverbaar met een enkele of een dubbele spoelbak, een waterkering en kraangatuitsparing. Optioneel uit te voeren met eventueel een ribbenpakket en/of kookplaatuitsparing. Onze standaard rvs werkbladen kunnen worden uitgevoerd in een diamant finish, waarbij krassen veel minder zichtbaar zijn, of rvs vlak gespiegeld.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.