Platform over design en techniek in de keukenbranche
Whirlpool MaxiSpace vaatwasser: meer laden, minder denken

Whirlpool MaxiSpace vaatwasser: meer laden, minder denken

Hogere kuip en uniek derde rek met waterjets

Een opgeruimd huis is een belangrijke sleutel voor het welzijn van consumenten. De nieuwe MaxiSpace vaatwasser van Whirlpool brengt rust in huis een stuk dichterbij dankzij 10% extra ruimte. Door een compactere aandrijving ontstaat ruimte voor een hoger interieur. Het unieke derde rek met SpaceClean zone en geïntegreerde waterjets biedt plaats aan grotere items. Het moduleerbare onderste rek biedt nu plaats aan extra grote borden tot wel 32 cm.

“Bij de ontwikkeling van MaxiSpace hebben we geluisterd naar consumenten. Waar lopen zij tegenaan bij het inruimen van de vaatwasser? Door alledaagse pijnpunten in huis op te lossen zorgen onze innovaties voor een meer ontspannen ervaring. Minder gedoe dus! In een hectische wereld geven we consumenten ruimte voor welzijn thuis”, vertelt Jaap Meeldijk, Brand Marketing Manager van Whirlpool Nederland.

Hogere MaxiSpace kuip en SpaceClean zone

Bij het ontwerp van MaxiSpace stond voorop dat de buitenmaten gelijk zouden blijven, zodat de vaatwasser past in elk gestandaardiseerd keukendesign en geschikt is voor vervanging. De grensverleggende MaxiSpace-kuip heeft een ruimtebesparend ontwerp door compactere onderdelen in de aandrijving. Hierdoor ontstaat 10% extra ruimte voor de vaat in het interieur. De ruimte werd gevonden in de interne hoogte, van 615 naar 650 mm. Flexibele en moduleerbare rekken geven ruimte voor alle vaat. Zo is er nu plaats voor extra grote borden tot 32 cm in het onderste rek en in het middelste rek passen wijnglazen en dessertborden tot 19 cm. Extra bijzonder is het derde rek dat geheel opnieuw werd ontworpen. In dit rek met schuifmodules passen naast bestek nu zelfs grote kommen, mokken en hoge glazen. De SpaceClean zone is voorzien van geïntegreerde waterjets zodat elke hoek wordt bereikt.

Nieuw railsysteem

MaxiSpace is voorzien van een vernieuwd railsysteem voor een stabiele geleiding, heldere binnenverlichting en een projectie van de resterende programmatijd op de vloer. De beproefde PowerClean Pro zone biedt daarnaast 30% extra ruimte voor pannen en ovenschalen in het onderste rek, doordat deze verticaal worden geplaatst. De automatische deuropening NaturalDry zorgt voor efficiënte droogkracht.

Energie

Automatische programma’s zijn speciaal voor MaxiSpace geoptimaliseerd voor een minimaal gebruik van water en energie. 6TH SENSE technologie detecteert de hoeveelheid afwas en vervuiling en past het programma daarop aan. Hierdoor bespaar je tot 40% water en energie bij elke cyclus. Met slechts 38 dBA is MaxiSpace extra stil, de stille optie verlaagt het geluid tot -3 dBA.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.