Platform over design en techniek in de keukenbranche
‘Wijn drink je alleen op de juiste temperatuur’
De wijnklimaatkast is ook een lust voor het oog in de keuken.

‘Wijn drink je alleen op de juiste temperatuur’

‘Deze wijnklimaatkast hoort gewoon in de keuken’

“Wij geloven dat wijn altijd een uitzonderlijke behandeling verdient”, zo vervolgt Kim. “De combinatie van Italiaans design en geavanceerde technologie zorgt ervoor dat wijnen perfect worden bewaard en gekoeld, zodat elke fles zijn volle potentieel kan bereiken!” Een Boretti wijnklimaatkast biedt dan ook altijd de luxe van twee afzonderlijke zones, elk met een eigen specifieke functie. Deze zones zijn speciaal ontworpen om verschillende soorten wijnen op de ideale temperatuur te bewaren. “Of men nu houdt van frisse witte wijnen of krachtige rode wijnen, met onze wijnklimaatkast serveert men elke fles zoals het hoort: op de perfecte temperatuur.” 

Kim zegt dat The Next Step dan ook logisch is: “Wat ons betreft is een Boretti wijnklimaatkast onmisbaar in de keuken!” Daarbij maakt het niet uit of de gebruiker een beginnende wijnliefhebber is of een doorgewinterde kenner, zo stelt Kim. “Iedereen zal betoverd zijn door het Italiaanse vakmanschap, het elegante design en de geavanceerde technologie. Ik zei het al: deze hoort gewoon in de keuken!”

Over de MLWC60

De MLWC60 – met ruimte voor 28 flessen – beschikt verder over twee apart instelbare zones, elk met een verschillende capaciteit en een temperatuurkeuze. Witte, rode wijnen en rosé kunnen gelijktijdig op de ideale drinktemperatuur worden bewaard. Indien gewenst kunnen één of meerdere zones ook worden gebruikt voor het langdurig bewaren van rode en witte wijn. Verder is er een volledig nieuw touch bedienpaneel met verschillende functionaliteiten op het gebied van licht- en gebruiksinstellingen. De verlichting is dimbaar op drie niveaus; van elegant licht tot helder presentatielicht. Daarnaast kan men de eco-modus inschakelen om energie te besparen of de intelligence setting, die het geluidsniveau van de klimaatkast aanpast aan de omgevingstemperatuur.

MLWC60

Over de MLWC82

Wat dit model – met ruimte voor 35 flessen – onderscheidt is dat er een meubelpaneel naar keuze op de deur kan worden bevestigd, bijvoorbeeld in hetzelfde materiaal als de rest van de keukenkastjes. Daarnaast kan de keukenplint aan de onderzijde doorlopen (mits er een luchtrooster geplaatst wordt). Deze klimaatkast kan daardoor perfect worden ge­ïntegreerd in elk formaat keuken. De MLWC82 beschikt over twee zones, elk apart instelbaar en met een andere capaciteit en temperatuurregeling. Wit, rood, rosé of mousserend: in deze wijnkast bewaar je al je flessen op de ideale temperatuur. Met het gebruiksvriendelijke paneel personaliseer je je voorkeuren. De verlichting is dimbaar op drie niveaus: van een elegante gloed tot helder presentatielicht. De intelligence-instelling zorgt dat het geluidsniveau van de wijn­klimaatkast zich aanpast naar de omgevingstemperatuur en de eco-modus schakel je in om energie te besparen.

MLWC82

Over de MLWC88

De MLWC88 – met ruimte voor 35 flessen – beschikt over twee apart instelbare zones, elk met een verschillende capaciteit en een temperatuurkeuze. Indien gewenst kunnen één of meerdere zones ook worden gebruikt voor het langdurig bewaren van rode en witte wijn. Er is een volledig nieuw touch bedienpaneel met verschillende functionaliteiten op het gebied van licht- en gebruiksinstellingen. De verlichting is dimbaar op drie niveaus; van elegant licht tot helder presentatielicht. Daarnaast kan men de eco-modus inschakelen om energie te besparen of de intelligence setting, die het geluidsniveau van de klimaatkast aanpast aan de omgevingstemperatuur.

MLWC88

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.