Platform over design en techniek in de keukenbranche
Dankzij groei start Falmec Benelux een samenwerking met De Graaf Logistics

Dankzij groei start Falmec Benelux een samenwerking met De Graaf Logistics

Falmec Benelux, de toonaangevende leverancier van hoogwaardige afzuigkappen, kondigt met trots aan dat het bedrijf uit zijn huidige faciliteiten is gegroeid. Om deze forse groei in de Nederlandse en Belgische markt te blijven ondersteunen, is Falmec Benelux een samenwerking aangegaan met de logistiek specialisten van de Graaf Logistics. Zo blijven we waarborgen dat onze klanten genieten van de hoogst mogelijke kwaliteit in service en tijdens de leveringen.

Deze samenwerking markeert een significante mijlpaal voor Falmec Benelux. “Ons huidige magazijn en logistieke faciliteiten voldeden niet meer aan de toenemende vraag en de groeiende omvang. De Graaf Logistics, bekend om zijn expertise en betrouwbaarheid in logistiek, warehousing en distributie, zal de verantwoordelijkheid voor de uitbesteding van onze logistiek en warehousing op zich nemen. Dit partnerschap stelt ons in staat om ons volledig te concentreren op onze kernactiviteiten en onze groei in Nederland en België verder te stimuleren,” vertelt een enthousiaste Eddy van Tongeren, General Manager van Falmec Benelux. “Met deze stap zorgen we ervoor dat onze producten altijd met de grootste zorg en op tijd geleverd zullen blijven worden, in de gehele Benelux.

De samenwerking met De Graaf Logistics betekent niet alleen een verbetering in efficiëntie en capaciteit, maar ook een versterking van onze servicebelofte aan onze klanten. Met deze strategische zet is Falmec Benelux uitstekend gepositioneerd om aan de groeiende vraag in de regio te voldoen en onze reputatie als leverancier van kwaliteitsproducten verder uit te bouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.