Platform over design en techniek in de keukenbranche
Achterwanden als kers op de taart
De achterwanden zijn in veel kleuren en maten te verkrijgen.

Achterwanden als kers op de taart

Extra kleurkeus voor de achterwand

Keukenachterwanden worden steeds vaker gelijk vanaf het begin in het verkoopproces meegenomen. Het is een onderschatte kracht – een element dat niet alleen functionaliteit biedt, maar ook de esthetiek van de hele ruimte transformeert. De kers op de taart!

​Bokmerk is al 14 jaar één van de toonaangevende spelers op het gebied van gepoedercoate aluminium achterwanden. Ze timmeren lekker aan de weg en onlangs hebben zij de lat wéér hoger gelegd door de lancering van zeven nieuwe trendy kleuren. In het totale assortiment zitten nu 120 kleuren, waardoor er altijd een mooie en goed matchende kleur bij zit. 

Een mooie achterwand geeft de keuken een betere uitstraling.

Eind 2010 bracht Marcel Bok zijn eerste achterwanden op de markt. Geïnspireerd door zijn ervaring met staal- en aluminiumcoating voor industriële doeleinden, zag hij de potentie om deze materialen toe te passen in woningen. Het (duurzame) materiaal bleek al snel een perfecte match te zijn voor keukens en badkamers, en met inmiddels meer dan 700 keukenspeciaalzaken als dealer, worden al zo’n 70.000 keukens versierd met Bokmerk achterwanden.

Tot zes meter uit één stuk

Maar wat maakt de Bokmerk-achterwanden zo bijzonder? Allereerst de mogelijkheid om op maat gemaakt te worden. Zo voorkom je vervelende in het oog springende naden en kieren. Als een muur scheef loopt, loopt het paneel scheef mee. En dat tot wel zes meter uit één stuk. Daarnaast zijn de panelen dankzij de speciale voorbehandeling en coating hittebestendig, kras- en slagvast, vlekvrij en zeer eenvoudig schoon te houden. Bovendien zijn de Bokmerk achterwanden 100% recyclebaar, waarmee Bokmerk mooi zijn steentje bijdraagt aan een betere en duurzame wereld.

De samenwerking met JUNG-schakelmateriaal zorgt voor meer eenheid.

Samenwerking met passend schakelmateriaal

Begin dit jaar heeft Bokmerk zeven nieuwe inspirerende kleuren geïntroduceerd met daarbij exact dezelfde kleur JUNG schakelmateriaal (collectie Les Couleurs® Le Corbusier). In totaal zitten nu twaalf van deze JUNG kleuren in het assortiment. Deze combinatie voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de keuken: het schakelmateriaal vormt een eenheid met de achterwand wat de harmonie in de keuken extra versterkt. Een hele strakke oplossing voor in het oog springend schakelmateriaal!

Muurverf in 27 kleuren

Naast vele RAL-kleuren, heeft Bokmerk ook tientallen trendy ‘eigen’ kleuren. De vraag steeg om deze kleuren ook elders in de woning terug te laten komen, dus Bokmerk heeft ook hier over nagedacht. Het bedrijf biedt nu de mogelijkheid aan om duurzame muurverf in 27 verschillende Bokmerk-kleuren aan te schaffen, waaronder vijf kleuren die matchen met JUNG schakelmateriaal. Bokmerk streeft voortdurend naar perfectie en omarmt de ontwikkelingen in de keukenbranche. Hierdoor is en blijft Bokmerk één van de pioniers in zijn vakgebied. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.