Platform over design en techniek in de keukenbranche
Batibouw 2.0 op de rails

Batibouw 2.0 op de rails

De eerste editie van het vernieuwde Batibouw zit er op. In totaal vonden ongeveer 187.000 bezoekers de weg naar de Paleizen van Brussels Expo. Een lichte stijging lag in het verschiet, maar de coronacrisis besliste er anders over.

De talrijke veranderingen bleken een positief effect te hebben. Twee dagen korter (negen dagen in plaats van elf), andere openingsuren die meer rekening hielden met de werkuren van de bezoekers en de bijbehorende mobiliteit, aparte vakbeurzen voor de professionals en zo meer. “Op het einde van woensdag lag het totale aantal bezoekers een procent hoger dan vorig jaar”, aldus Frédéric François, algemeen directeur van FISA, de organisator van Batibouw. “We zagen toen het effect van al deze belangrijke aanpassingen. Aan de corona-omstandigheden konden we weinig veranderen. Die impact voelden we vooral in het laatste weekend.”

foto-2-batibouw-1-kopieren

Sfeerbeelden uit de nieuwe inspiratiezone. (Foto: Peps Photography)

 

Bezoekers kregen naast de interessante stands van de exposanten nog meer lekkers aangeboden. De advieszone waar renovatieplannen concreter werden gemaakt en de nieuwe inspiratiezone met vier volledige uitgeruste woningen van verschillende oppervlaktes vielen in de smaak. “Batibouw 2.0 staat goed op de rails en we werken vol enthousiasme al aan de editie van 2021”, bevestigt François.
“We zijn blij te kunnen melden dat Frédéric Devos de overstap maakt van Hansgrohe België naar FISA om de rol van directeur van Batibouw te vervullen. Noteer ook al de data van volgend jaar in je agenda. Batibouw vindt dan plaats van 27 februari tot en met 7 maart 2021.”

De geïntegreerde camera en de connectie met de My AEG-app laten toe om de bereiding van het gerecht in de CookView-oven te volgen zonder de oven te moeten openen. (AEG)

 

 

De tafel dekken en tegelijkertijd de gerechten in de oven in het oog houden? Zonder de oven te moeten openen bovendien? Het is geen fictie, het is de realiteit dankzij de geconnecteerde CookView oven van AEG. Het geconnecteerde gamma van de fabrikant krijgt er naast de eerder voorgestelde geconnecteerde kookplaat een nieuwe telg bij. AEG integreerde in de oven, meer bepaald in het handvat, een innovatieve CookView®-camera die de gerechten in het oog houdt en de beelden doorstuurt naar de My AEG-app op de smartphone of tablet van de gebruiker. Deze kan dus, zonder de oven te moeten openen, de bereiding van het gerecht goed opvolgen. De oven behoudt zo een constante temperatuur. Ingrijpen kan ook indien nodig. Gaart het stuk vlees niet snel genoeg? Door enkele handelingen uit te voeren in de app past de gebruiker de temperatuur of de bereidingstijd aan. Daarnaast is de app een handig hulpmiddel om het weekmenu samen te stellen. In de My AEG-app verzamelde de fabrikant namelijk een reeks recepten. Bovendien denkt de app mee over een gerecht en geeft ze keukentips. De oven beschikt over drie kookmodi: hetelucht, stoom en een combinatie van beide. Bij die laatste berekent de oven automatisch de juiste combinatie van warmte, vocht en stoom. Dankzij de Steamify-functie gebruikt de oven steeds de aangewezen hoeveelheid stoom. Een intuïtieve interface en een duidelijk touchscreen zorgen voor een eenvoudige bediening.


foto-5-batibouw-atag-1-kopieren

Paradepaardje bij ATAG: een 3-in-1 oven die zowel in de Magna als de Matrix-reeks uitkomt.

 

ATAG presenteerde vol trots haar 3-in-1 oven die zowel in de Magna-lijn als in de Matrix-lijn wordt geïntroduceerd. “In tegenstelling tot enkele andere merken combineert deze oven een volwaardige stoomfunctie met hetelucht en microgolffunctie”, horen we op de stand. “We noemen hem dan ook ‘de ultieme alleskunner’. Naast het toevoegen van stoom tijdens een bakproces kan de oven een volwaardige en dus zelfstandige stoomfunctie voorleggen. Groenten, vlees en vis onder volledige stoom bereiden in deze oven, het kan!” ATAG zorgde voor een heel pak bijkomende keuzemogelijkheden per functie. Zo zijn er elf verschillende opties bij de heteluchtfunctie, gaande van turbo of boven- en onderwarmte tot grill. De oven beschikt over drie functies met bovendien de mogelijkheid oven en stoom of oven en microgolf te combineren met telkens drie combinatiefuncties. Met 143 automatische programma’s, een memory-optie en het meerfasekoken kan elke chef zonder problemen aan de slag.

De 3-in-1 oven is beschikbaar in de Magna- en de Matrix-lijn, de beide designlijnen van ATAG en dit in alle Matrix-kleuren (Black Steel, Grafiet en RVS). Voorlopig is enkel de versie van 45 centimeter beschikbaar, maar deze heeft wel een inhoud van 50 liter. “Deze grotere inhoud zorgt voor een betere circulatie van de lucht rond het gerecht”, legt de fabrikant uit. “En een groter oppervlak betekent ook een betere garing.”    


Dat zwart de trendkleur in de keuken is, werd op verschillende stands duidelijk. Ook bij Bauknecht waar de Collection 9 in het zwart werd voorgesteld. De robuuste handvaten kleuren volledig zwart, het intuïtieve kleurendisplay geeft net dat tikkeltje extra. De toestellen uit de collectie beschikken bovendien over een heel scala interessante functies die zelfs keukenleken toelaten gerechten klaar te maken. “Zo is het mogelijk om met de inbouwoven tot drie gerechten tegelijk te bereiden”, horen we op de stand. “Via de ‘My Menu’-applicatie kiest de chef de gewenste bereidingswijze vanop afstand, zodat hij of zij meer tijd met de gasten kan doorbrengen. De pyrolyse-functie elimineert de noodzaak om na gebruik te schrobben met schoonmaakmiddel. De oven vergrendelt, verwarmt tot 475 graden en verbrandt zo heel doeltreffend al het achtergebleven vet en vuil.” Ook de combimicrogolfoven kreeg handige functies aangemeten. Denk maar aan de Bread Defrostfunctie die met slechts één druk op de knop diepgevroren broodjes omtovert tot krokante banketbroodjes en dit tot driemaal sneller dan het ‘traditionele’ ontdooien en afbakken in de oven. Het gepatenteerde 3D-systeem zorgt voor een gelijkmatige verwarming tot in de kern van de gerechten.

foto-6-batibouw-bauknecht-1_0001_0001-kopieren

De bestaande Collection 9 in de trendkleur van 2020. (Bauknecht)

 

Ook bij BLANCO deed zwart haar intrede, zowel bij de drie nieuwe mengkranen (Linus, Linus-S en Catris-S Flexo) als bij enkele nieuwe accessoires die in primeur werden getoond. “De minimalistische mengkraan BLANCO Linus met zijn eigentijds ontwerp, een brede cilindrische basis en een slanke rechthoekige uitloop geeft elke keuken een trendy blikvanger”, geeft de fabrikant aan. “De hoge uitloop laat dan weer toe makkelijk grote kookpotten of hoge vazen te vullen. BLANCO Linus-S beschikt op zijn beurt over een uittrekbare sproeikop terwijl BLANCO Catris-S Flexo, een stijlvolle mengkraan met een flexibele handdouche, voor maximale bewegingsvrijheid zorgt. De nieuwe zwarttint leent zich tot stijlvolle combinaties met natuurlijk hout, beton, keramiek en roestvrij staal, net als met witte keukenaccessoires en lichtgekleurde spoeltafels.” Naast de drie mengkranen ontdekten we enkele accessoires in het zwart: een afwasmiddeldispenser en een trekknop om de wastafel te laten leeglopen. Met zijn cilindrische vorm is deze knop helemaal in lijn met het design van de mengkranen zelf.

foto-7-batibouw-blanco-1-kopieren

De mengkraan BLANCO Linus in een mat zwarte afwerking.

 

Nieuw bij BORA: BORA X Pure, een oppervlakte-inductiesysteem dat de bestaande Pure-lijn aanvult. Met een opvallende instroomsproeier en een gekleurd bedieningspaneel valt de nieuwkomer meteen op. De instroomsproeier verandert van look door een simpele draaibeweging. De brede opening ervan is een essentieel onderdeel van het innovatieve eSwap-systeem. De actieve-koolfilter en alle onderdelen die in contact komen met kookdampen worden door deze opening verwijderd. De kookveldafzuiging, de kookvelden en de functies worden compact geregeld via het centraal touchbedieningsveld sControl met verticale touchslider. De bediening is snel en intuïtief, de interface licht witblauw op en maakt gebruik van licht-donkercontrasten. In stand-by is de bediening quasi onzichtbaar, alleen de aan-uitknop is zichtbaar door de verlichting van onderuit. BORA zorgde voor een optimale luchtgeleiding en een heel stille motor zodat je de BORA X Pure amper hoort, ook op de hoge vermogensniveaus. “De bijzonder grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen voor een volledige en gelijkmatige verwarming”, leren we op de stand. “De brugfunctie laat bovendien toe om de voorste en achterste kookplaat met elkaar te combineren, wat het makkelijker maakt grotere kookpotten en pannen te gebruiken.” De BORA X Pure heeft een geringe inbouwhoogte van minder dan 200 millimeter, mede dankzij de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid. Hierdoor blijft er heel wat opbergruimte vrij in de onderkast.

Een nieuw design voor de instroomsproeier, een opvallend kenmerk van de X Pure. (BORA)

 

Accent line, dat is moderniteit in combinatie met een zuiver design en spitstechnologie. Bosch pakt uit met een compleet gamma toestellen die technologie koppelen aan een modern design met minimalistische accenten. Alle toestellen kregen geïntegreerde elementen in Carbon Black: ovens, kookplaten (met geïntegreerde afzuiging), verwarmings- en vacuümlades, dampkappen, microgolfovens, volautomatische koffiemachines, geïntegreerde koelkasten en vaatwassers. Al deze toestellen zijn visueel perfect op elkaar afgestemd dankzij de Carbon Black-accenten. Ook de koel-vriescombinatie Vario Style met verwisselbaar gekleurd deurpaneel is beschikbaar in mat zwart. “De nieuwe inbouwlijn integreert perfect in een keuken om een harmonieuze en gezellige sfeer te creëren zodat het geheel even aangenaam wordt als de leefruimte”, benadrukt de fabrikant. “Elk toestel is handig in gebruik en dankzij een ruime waaier van functies en programma’s wordt het koken vergemakkelijkt en geoptimaliseerd.” Veel producten van deze nieuwe lijn zijn bovendien geconnecteerd via wifi. Ze kunnen dus via tablet of smartphone worden bediend met de app Home Connect. De accent line ontving al diverse prestigieuze designprijzen: Red Dot 2019 Best of the Best Award en een iF Design Award 2019.

foto-9-batibouw-bosch-1-kopieren

De accent line van Bosch, een visueel homogeen geheel.


foto-10-batibouw-cosentino-1-kopieren

Dekton Chromica Baltic en Silestone Eternal Noir, twee van de nieuwe kleuren bij Cosentino.

 

Een stand die mooi in twee gelijke delen verdeeld werd, dat was Cosentino tijdens Batibouw. Aan de ene zijde lag de focus op Dekton, aan de overzijde stond Silestone in the picture.

Opvallende nieuwkomers in het Dekton-assortiment zijn Baltic en Feroe, die samen de Chromica-collectie vormen. Deze twee kleuren zijn het resultaat van een samenwerking met Daniel Germani. Opvallend: tot voor kort waren zwart-witcontrasten aan zet bij Cosentino maar met Baltic en Feroe doen groen en blauw hun intrede. Baltic (blauw) komt voort uit de diepten van de zee terwijl voor Feroe (groen) de inspiratie gevonden werd in de verborgen en onontgonnen hoeken van de natuur. Met Eternal Noir en Silken Pearl stelt Silestone twee nieuwe kleuren voor die qua look-and-feel pal tegenover elkaar staan. Eternal Noir is zwart met een witte en koperen adering. Silken Pearl is dan weer zacht met een romige basis, verfijnd en aangevuld met een subtiel wit aderpatroon. “Samen bieden ze een antwoord op de uiteenlopende tendensen en persoonlijkheden”, klinkt het bij de Spaanse steenleverancier.


De grote stand van Franke vonden we op haar traditionele plaats. De fabrikant trok de aandacht met een opstelling die enerzijds diende om bezoekers bewust te maken van de hoeveelheid plastic flessen die we gebruiken en anderzijds om de VITAL waterfilterkraan voor te stellen. Opzet geslaagd, ondervonden we tijdens ons bezoek aan de stand. Bezoekers hielden halt, bekeken de opstelling en knikten instemmend. Op de stand ontdekten we naast de Mythos spoelbakken – waarover je elders in deze editie van Keukenbouw meer leest – ook de vier nieuwe supermetaalkleuren voor de FRESNO spoelbak. De metaaldeeltjes worden in het Fragranit-materiaal verwerkt. Zo ontstaat een frisse look, een extra dosis elegantie gekoppeld aan de gekende Fragranit-eigenschappen. Aangezien het materiaal vlekbestendig is, wordt de kleur behouden. Elders op de stand toonde Franke drie nieuwe grijstinten (denim-, orion- en saliegrijs) voor de spoelbakkenfamilie URBAN.

Franke: “Een spoelbak mag ook opvallen.”

 

Bovendien pakte Franke uit met een aparte stand, haar zogenaamde ‘Instagrammable Wall’. Hier toonde de fabrikant, in een setting die zo gepost kan worden op Instagram, een selectie van haar dampkappen. Zonder uitleg, zonder bemanning, simpelweg om aan te tonen dat een dampkap ook een designobject kan zijn.


foto-13-batibouw-gaggenau-1-kopieren

Alle nieuwe ovens van Gaggenau zijn uitgerust met Home Connect.

 

Gaggenau stelde tijdens Batibouw nieuwe hightech combi-stoomovens voor: series 400 en 200. Enkele jaren geleden lanceerde Gaggenau een volautomatisch reinigingssysteem en dat biedt het nu standaard aan op de modellen van de serie 400 en deze van de serie 200 met vaste wateraansluiting. Dankzij dit systeem wordt de oven tot in de moeilijkste hoekjes gereinigd. “De invoering van vaste wateraansluitingen in beide series garandeert de continue beschikbaarheid van vers water”, aldus de fabrikant. “Een essentiële vereiste om gedurende langere periodes te kunnen koken met gebruik van de vacuümfunctie van de ovens.” De ovens uit de beide series beschikken over een multicore temperatuursonde. Deze biedt een nauwkeurige meting van de temperatuur dankzij de drie aanwezige temperatuursensoren. Op basis van de sensor­metingen wordt de kooktijd continu aangepast. De oven is ook ruimer dan zijn voorganger (bijna 50 liter). De ledverlichting werd speciaal naar de achterzijde gericht om de gerechten optimaal te tonen.


Wie wijnkasten wilde ontdekken, was bij Grenache aan het juiste adres. Op een aanzienlijk grotere stand dan die van vorig jaar toonde Grenache de toestellen van Dunavox, Le Chai en Vestfrost. “De drie beste op de markt”, horen we. “We voeren het assortiment van deze drie fabrikanten vanaf nu exclusief in de Benelux in en maken ons sterk dat we een wijnkast in het gamma hebben voor elke mogelijke toepassing.” Verder ontdekten we op de stand het gamma inbouwtoestellen van Amica, de Plantcube van Agrilution (“de toekomst in elke keuken”, dixit Patrick De Ridder van Grenache) en de keukenoplossingen van Neue Alno. Deze laatste samenwerking werd pas heel kort voor Batibouw afgerond waardoor de bezoekers op de stand een primeur van formaat zagen. “We breiden net als onze stand gevoelig uit”, bevestigt De Ridder. “Met Amica kwam er een krachtig merk bij dat haar toestellen (ovens, kookplaten, dampkappen) allemaal zelf ontwikkelt en produceert. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat we met de Plantcube van Agrilution dé toekomst in keukenland in ons gamma hebben. Dankzij deze indoor kweekkast tovert iedereen kruiden, salades of microgroenten op het bord met een smaak die onovertrefbaar is. En net voor Batibouw kwam ook Alno er bij. Grenache is klaar voor de toekomst.”   

20200229_111636-kopieren

Meer dan wijnkasten alleen, Grenache kwam met enkele stevige partners onder de arm naar Batibouw.

 

Drie voorbeeldkeukens vormden de stand van ILWA. “We tonen hier inderdaad met drie keukens een hele reeks mogelijkheden die klanten hebben in het ontwerp van hun keuken”, aldus Johan Illegems van ILWA. “Meer zelfs, eentje daarvan plaatsen we echt bij een klant van zodra de beurs voorbij is. We vonden de keuken allemaal, de klant voorop uiteraard, zo speciaal dat we deze aan het Batibouwpubliek wilden tonen. Vooral de hoogte is speciaal, 3,60 meter hoog met kastruimte tot helemaal bovenin. De bovenste kasten zijn bereikbaar via een laddertje. Deze drie voorbeeldkeukens tonen duidelijk aan de (potentiële) klanten die Batibouw bezoeken wat bij ILWA mogelijk is.”

foto-15-batibouw-ilwa-1-kopieren

Kastruimte tot 3,60 meter hoog, bereikbaar via het laddertje. (ILWA)


Brussel, Louizalaan. Eind vorig jaar opende Miele hier haar gloednieuwe Experience Center. Beleving staat er centraal. Consumenten kunnen er namelijk producten voelen, aanraken en uittesten. Een lijn die de fabrikant graag doortrok naar haar stand op Batibouw. Een draaiende wasmachine, een echt kookeiland om aan de slag te gaan, een stofzuiger om te gebruiken: de stand deed heel hard aan thuis denken. En ook de vele kookworkshops die in het Experience Center plaatsvinden, kregen op de stand een plaats. Sterrenchefs Roger van Damma en Thomas Locus kwamen les geven, terwijl healthy foodie en sportcoach Stephanie Scheirlynck toonde hoe je snel een gezonde maaltijd op je bord tovert. Miele plaatst het digitale luik qua belangrijkheid naast beleving. De producten worden steeds interactiever en zijn voorzien van hoogtechnologische functionaliteiten, met bijvoorbeeld de mogelijkheid om het toestel vanop afstand te bedienen via de Miele@home-app.

foto-16-batibouw-miele-1-kopieren

De Dialog Oven communiceert met het gerecht. (Miele)

 


Met de Foodview-innovatie kan een gerecht in de oven steeds worden bekeken, ook vanop afstand. “De Dialog Oven blijft de eyecatcher”, horen we op de stand. “Met behulp van elektromagnetische golven gaat de oven in interactie met de ingrediënten. Het resultaat is steeds een perfecte maaltijd. Hetzelfde geldt voor de stoomoven die dankzij de Mix&Match-functie alle ingrediënten op hetzelfde moment ‘klaarstoomt’. Tot slot is ook het AutoDos-systeem van de vaatwassers uit het G7000-gamma een handige feature.
Dit unieke automatische doseringssysteem geeft zelf de juiste hoeveelheid afwasmiddel vrij op basis van hoe vuil de vaat is.”
   


Een nieuwe versie van wat ondertussen een klassieker genoemd mag worden, daarmee pakte Novy uit. De klassieker in kwestie is de originele Up_Side, daterend uit 2012. Vandaag is er dus een nieuwe Novy Up, een afzuigtoren die gecombineerd kan worden met Domino-inductiekookplaten. “Novy Up geeft je nu de keuze tussen vijf vaste kookopstellingen”, leert een bezoekje op de stand ons. “De afzuiging van de kookdampen gebeurt bij de afzuigtoren vanuit het werkblad. De dampen meteen bij de bron opvangen dus. Je kan de dampkap manueel bedienen en dankzij de regelbare klep nog gerichter dampen laten afvoeren. Ben je niet aan het koken? Dan verdwijnt Novy Up weer. Het resultaat: visuele rust.” Qua look ligt deze nieuwe versie volledig in lijn met andere modellen uit het assortiment werkbladafzuiging, zoals de One en Novy Panorama. Die zijn eveneens ontwikkeld als dampkap-en-kookplaat-in-één.

foto-17-batibouw-novy-1-kopieren

Vernieuwing van een klassieker, Novy Up.

 

Druk bezocht tijdens Batibouw: de stand van Quooker. “Geen nieuwe kranen of uitbreidingen dit jaar”, klinkt het op de stand. “De focus ligt op ons verhaal dat één kraan zorgt voor gekoeld en bruisend, koud, warm of kokend water. En vooral dat het heel eenvoudig, heel gebruiksvriendelijk, energiezuinig, duurzaam en vooral heel veilig is.” Een deelname zonder nieuws werd het echter niet. Quooker stelde een nieuwe afwerking voor. “Vorig jaar introduceerden we zwart, dit jaar komt er ‘messing patina’ bij”, aldus de fabrikant. “Messing patina is beschikbaar voor de kranen Fusion en Classic Fusion. Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur, plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Ook aanrakingen hebben hun invloed. Zo wordt de kraan een unieke eyecatcher.”

naamloos-2-kopieren

Een nieuwkomer in het rijke palet van Quooker: messing patina.


Koken doe je niet omdat het moet, maar omdat het fijn is. Zo luidt het motto bij Siemens en net daarom ondersteunen ze de chefs met ‘perfecte toestellen met een minimalistische, elegante uitstraling, ideaal om iets heerlijks te bereiden’. De stand van Siemens tijdens Batibouw was het uitgelezen platform om een nieuwe reeks inbouwtoestellen voor te stellen: de iQ700. “Deze reeks, synoniem van connectiviteit, uitzonderlijke functies en een geraffineerd design, komt tegemoet aan de verwachtingen van de steeds veeleisendere consumenten”, aldus de fabrikant. De iQ700-reeks is het symbool van een nieuw tijdperk bij Siemens. De fabrikant lanceert namelijk haar eerste geconnecteerde toestellen. Uitgerust met WLAN-connectiviteit kunnen ze eender waar bediend worden met één Home Connect-app. Ook nieuw: de kookplaat met activeLight die het kookoppervlak transformeert tot een intuïtief beeldscherm. De kookplaat heeft geen traditionele markering van de kookzones. “Het intens zwarte glas komt pas tot leven tijdens het koken”, omschrijft Siemens. “Geen voorgemarkeerde zones, geen bedieningspaneel en zelfs geen kader. Deze zijn vervangen door blauw licht met een variabele intensiteit al naargelang het vermogen dat op de kookzone wordt toegepast. De kookplaat detecteert zelf de pan terwijl de flexInduction Plus-technologie garandeert dat alles op uniforme wijze wordt verwarmd. De kookzones worden automatisch gefuseerd of gesplitst, de kookplaat volgt de bewegingen.

foto-19-batibouw-siemens-1-kopieren

De markeringen verschijnen wanneer de kookplaat in gebruik is. (Siemens)

 


V-ZUG greep de opportuniteit om haar stand uit te breiden met beide handen. Een goede keuze zo bleek. Heel veel bezoekers kwamen de producten van de Zwitserse fabrikant ontdekken. Zo zagen we de Supreme Line, een reeks koel- en vriessystemen die design koppelen aan voorraadruimte. “In de CombiCooler V6000 Supreme, de Cooler V6000 Supreme, de WineCooler V6000 Supreme en de Freezer V6000 Supreme kan je zeker alle voorraad kwijt”, aldus Michel Van Dommelen van V-ZUG. “Een aanzienlijke hoogte tussen de schappen en de breedte van de schappen laten toe grote hoeveelheden boodschappen in één keer in te slaan en de koelruimte naar wens in te delen. In de WineCooler V6000 Supreme passen 72 wijnflessen die dankzij de twee temperatuurzones optimaal op temperatuur worden gehouden.” Bij de Supreme Line werd gekozen voor authentieke en hoogwaardige materialen. Grote oppervlakken van chroomstaal uit één stuk en massieve elementen zorgen voor esthetische stabiliteit. De toestellen kunnen side-by-side gecombineerd worden tot een praktisch geheel. V-ZUG gaf de toestellen bovendien een TFT-display met aanraakbediening wat het gebruik eenvoudig en aangenaam maakt. Het indeelsysteem InfinityShelf laat toe de schappen van de CombiCooler en de Cooler naar wens in te delen. Dankzij de MonoFridge-functie wordt het diepvriesvak van de CombiCooler in een paar uur tijd omgetoverd tot een normaal koelvak.

De Supreme Line, veel ruimte in een mooi jasje. (V-ZUG)

 

De innovatieve i100 inductiekookplaat van Whirlpool connecteert zelf verschillende kookzones met elkaar en vormt zo een extra grote kookzone. Drie functies staan ter beschikking van de chef: de ConnexionZone-, de FlexiCook- en de FlexiSide-functie. Het resultaat is een grotere kookzone met meer ruimte voor potten en pannen. Daarnaast kan deze geconnecteerde kookzone opgedeeld worden in verschillende temperatuurzones. “FlexiSide wordt ongetwijfeld de favoriet van vele amateurchefs”, aldus de fabrikant. “Deze zorgt voor een maximale capaciteit aan ruimte door de kookzones verticaal met elkaar te verbinden. Een chef-assistent tijdens het piekuur als het ware.”    

foto-21-batibouw-whirlpool-1-kopieren

“Verbind kookzones met elkaar en krijg alle gerechten in een mum van tijd klaar.” (Whirlpool)

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.