Platform over design en techniek in de keukenbranche
Designveelvoud voor het toilet

Designveelvoud voor het toilet

Millio van Antonio Bullo: innovatief materiaal biedt nieuwe ontwerpmogelijkheden

  • Unieke materiaalcombinatie: keramische binnenkant met buitenbehuizing van DuroCast Smooth
  • Meer ontwerpvrijheid dankzij de configureerbare buitenbehuizing
  • Drie verschillende designs in elk vijf kleuren
  • Maximale hygiëne dankzij HygieneGlaze

Kan het toilet een designobject zijn zonder in te moeten leveren op functionaliteit en hygiëne?

Duravit onderzocht deze vraag samen met de Italiaanse industrieel ontwerper Antonio Bullo. Het resultaat van de samenwerking is een toilet waarvan de hygiënische keramische binnenkant is verbonden met een individueel ontworpen buitenbehuizing van DuroCast Smooth.

“Ik heb Millio ontworpen om nieuwe betekenis te geven aan objecten die zijn teruggebracht tot hun essentie”, legt Antonio Bullo uit, terwijl hij het basisidee van het toilet uitlegt. Het ontwerp omvat drie oppervlaktestructuren die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. “Millio gaat verder dan pure functionaliteit door de scheiding die momenteel bestaat tussen sanitair en de badkamer te elimineren. Millio is volledig geïntegreerd in de esthetiek van de badkamer”, zegt de ontwerper, die zijn creatie beschrijft.

Het beste van twee werelden: Keramiek en Durocast Smooth

Het toilet bestaat uit twee delen die perfect in elkaar passen: een keramische binnenkant en een omhulsel van stevig materiaal dat aangenaam zacht aanvoelt. De unieke combinatie van materialen biedt het beste van twee werelden: maximale designdiversiteit dankzij de aanpasbare buitenkant en maximale hygiëne door het gebruik van keramiek voor de binnenkant van het toilet. Duravit vertrouwt op het materiaal DuroCast Smooth, een duurzaam materiaal dat gemakkelijk bestand is tegen de belastingen van dagelijks gebruik

    "*" geeft vereiste velden aan

    Stuur ons een bericht

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.