Platform over design en techniek in de keukenbranche
Duits sanitairmerk biedt one-stop-shop voor de badkamer
In ons experience center kunnen klanten alle producten uitproberen en advies op maat krijgen.

Duits sanitairmerk biedt one-stop-shop voor de badkamer

“Wij bieden vanaf heden ook toiletpotten, wastafels, badkamermeubels en spiegels aan.”

Keuken- en badkamerbouw zijn nauw met elkaar verbonden, al is het alleen al omdat veel showrooms zowel keukens als badkamers presenteren en het daarom moeilijk is om niet bij een bezoek voor beide geïnspireerd te raken. Dat weten ze bij hansgrohe ook, het is niet voor niets dat dit merk zich al sinds 1901 toewijdt aan het ontwikkelen van kranen en douches van hoge kwaliteit voor zowel de keuken als badkamer. 

Wij ontwikkelen kranen en douches van hoge kwaliteit voor zowel de keuken als badkamer.

Afgelopen jaar maakte het Duitse sanitairmerk een bijzondere ontwikkeling door. Hansgrohe is zich breder gaan oriënteren op de sanitairmarkt en biedt vanaf heden ook toiletpotten, wastafels, badkamermeubels en spiegels aan. Philip Rosenboom, managing director van hansgrohe Nederland zegt daarover het volgende: “We merkten de afgelopen jaren dat de consument steeds meer behoefte heeft aan een one-stop-shop bij het samenstellen van de badkamer. We vinden het belangrijk om daarnaar te luisteren en met deze assortimentsuitbreiding hopen we tegemoet te komen aan deze vraag. Men kan nu bij hansgrohe een volledige badkamer samenstellen, inclusief kranen, douches, wasmeubels, toiletten, spiegels en accessoires waarbij alles tot één geheel samenkomt. In ons experience center, The Water Studio in Amsterdam, kunnen klanten langskomen om alle producten uit te proberen en advies op maat te krijgen. Wij kunnen de levering van de producten zo veel mogelijk op elkaar afstemmen, zodat men goed voorbereid kan beginnen met het (ver)bouwen van de badkamer.”

Bij hansgrohe kan men nu een volledige badkamer samenstellen, inclusief kranen, douches, wasmeubels, toiletten, spiegels en accessoires waarbij alles tot één geheel samenkomt.

Rond afgewerkt design

Tot het nieuwe assortiment behoren onder andere toiletpotten. Hansgrohe heeft het randloze EluPura toilet op de markt gebracht, dat in twee designvarianten verkrijgbaar is, rond en SoftCube, een vierkante variant met afgeronde hoeken. De toiletten gaan duurzaam om met watergebruik en gebruiken slechts 4,5l per doorspoelbeurt. Daarnaast vult het Duitse merk het assortiment aan met verschillende waskommen en wastafelmeubels, die qua kleur, vorm en stijl passen bij het reeds beschikbare assortiment kranen en douches. De wastafelmeubels zijn onder andere in verschillende tinten verkrijgbaar die warmte in de badkamer brengen. Alle designs zijn door dezelfde subtiele afwerking en op elkaar af te stemmen kleuren met elkaar te combineren.

Het randloze EluPura toilet van hansgrohe in de SoftCube uitvoering: een vierkante variant met afgeronde hoeken.

Final touches

Hansgrohe wil de klant bedienen tot in de laatste details van het sanitair. Rosenboom: “Ook voor de puntjes op de i kan de consument bij ons terecht. Zo bieden we ronde en rechthoekige spiegels aan met touch- of infraroodbediening, verlichting en een anti-condensfunctie. Daarnaast ontwikkelden we ook een ander type doucheslang. Onze DesignFlex doucheslangen zijn gemaakt van geweven hoogwaardig gerecycled kunststof en voelen textielachtig aan. Een stijlvolle aanvulling voor in de badkamer.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.