Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een allemansvriend: de Black Edition afzuigkappen van berbel

Een allemansvriend: de Black Edition afzuigkappen van berbel

Matzwart is niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. De mat zwarte kleur combineert zeer goed bij zowel een modern monochroom kleurenschema als bij een kleurrijk interieur. Matzwart is dan ook meer dan een trend. Om die reden heeft de afzuigkappenfabrikant berbel diverse modellen in een Black Edition uitgebracht. Hierdoor kan elke keuken – onafhankelijk van het ontwerp en de stijl – voorzien worden van een hoogwaardige berbel afzuigkap in de populaire kleur matzwart. berbel biedt zowel de hoofdvrije ‘Ergoline 2’, ‘Formline’ en ‘Smartline’ afzuigkap, als de eilandkap ‘Skyline Edge’ aan in een matzwarte afwerking. 

Van monochroom tot kleurrijk keukenontwerp

Een monochroom interieur is tijdloos. De combinatie van zwarte en witte tinten blijft stijlvol en geeft een modern karakter aan ieder interieur en zo ook – al jaren – aan de keuken. Binnen dit kleurenschema passen de berbel Black Edition afzuigkappen perfect. Matzwart past tegelijkertijd ook harmonieus in een keukeninterieur waar veel kleur wordt toegepast. Door het matte uiterlijk van de zwarte kappen gaan zachte pasteltinten zeer goed samen – het zachte uiterlijk blijft behouden. Maar ook meer uitgesproken kleuren laten de matzwarte afzuigkap niet verbleken, wat zorgt voor een krachtig kleurenspel in de keuken. De matte oppervlakken van de afzuigkappen absorberen licht. Een effect dat zorgt voor een prettige sfeer in de keuken.

Hoofdvrije afzuigkappen

Met hoofdvrije afzuigkappen kook je comfortabel. Door de schuine kap stoot je niet je hoofd en heb je vrij de ruimte om te bewegen rondom het kookveld. Het ontwerp van de hoofdvrije berbel afzuigkappen Ergoline 2, Formline en Smartline is strak en compact.

Ergoline 2 & Formline

De hoofdvrije Ergoline 2 en Formline afzuigkappen passen zich aan op iedere keukengrootte en ieder keukendesign. Met de toevoeging van de matzwarte uitvoering voor de afzuigkapbreedte van 90 cm is er nog meer keuzemogelijkheid. Ergoline 2 kenmerkt zich door een zwart gepoedercoat RVS-schacht in combinatie met zwart schuin verlopend gesatineerd glas. De robuuste, volledig gelaste roestvrijstalen behuizing van de Formline maakt in het matzwart indruk door het rechtlijnige, industriële design. De speciale, hoekige vorm en de kunst van de materiaalverwerking karakteriseren het silhouet van de Formline afzuigkap.

Smartline

De Smartline hoofdvrije afzuigkap creëert spannende contrasten in de keuken door het stalen oppervlak in matzwart en het afgeronde randprofiel van geborsteld roestvrij staal. De Smartline afzuigkap is het instapmodel van berbel en ziet er door de uitgekiende materiaalmix en het koofvrije design bijzonder coherent en harmonieus uit. Het koofvrije design maakt ook direct duidelijk dat de Smartline ontworpen is voor luchtrecirculatie, waardoor een luchtafvoer naar buiten niet meer nodig is. De compacte afzuigkap past qua vorm en afmeting perfect in een jong keukeninterieur.

Eilandkap Skyline Edge

De matzwarte eilandkap past in de huidige kookeiland-trend. De Skyline Edge eilandkap is eenvoudig, elegant en strak vormgegeven, zonder extra franje. Tegelijkertijd is het design krachtig door het karakteristieke lijnenspel en de hoogwaardige afwerking. Bij de Black Edition zijn het decor, de aansluitplaat voor het plafond en de onderste schaal van de Skyline Edge uitgevoerd in matzwart gesatineerd glas. De voor deze serie typerende, horizontale lichtsleuf laat het oppervlak prachtig glinsteren. De eigentijdse stijl van de eilandkap trekt gegarandeerd de aandacht en geeft de moderne woonkeuken een opvallend accent. Deze matzwarte eyecatcher is verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk 95 en 115 cm.

Matzwart staat voor een heldere vormentaal. Hierdoor wordt het design van de afzuigkap extra bekrachtigd. De elegante Black Edition-uitvoeringen van berbel maken op deze wijze een tijdloos statement in de keuken. Vandaag, morgen en in de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.