Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een chef bij u thuis
Ook met hangende afzuigkappen slaat de next125 kooktafel een goed figuur.

Een chef bij u thuis

Een driegangendiner met vrienden bij u thuis, zonder dat iemand zelf iets moet doen? Klinkt als muziek in de oren. Tijdens deze exclusieve kookbeleving leert u bovendien alle ins en outs van de toestellen in uw keuken kennen.

Mensen die een nieuwe keuken hebben geplaatst of gaan kopen tussen 1 september 2018 en 30 juni 2019, met daarin ten minste 5 ATAG elektrische inbouwtoestellen, waaronder een combi-stoomoven, kunnen een ATAG-chef aan huis boeken. De chef komt dan bij die persoon thuis in de nieuwe keuken, om een driegangendiner voor 6 personen te bereiden met de ATAG-toestellen. De keuken dient uiteraard volledig afgewerkt te zijn. ATAG: “Tijdens deze exclusieve kookbeleving leert de ATAG-chef het aanwezige publiek enkele tips en tricks over hoe de toestellen en de combi-stoomoven in het bijzonder te gebruiken.”

ATAG

Het filter kan makkelijk verwijderd en gereinigd worden in de vaatwasmachine.

 

Derde kleur voor bestaande reeks
Elk jaar opnieuw organiseert ATAG in oktober haar Huisshow. Traditioneel stelt het daar haar nieuwkomers voor het eerst voor. Deze vinden ongetwijfeld hun weg naar de stand van ATAG volgend jaar op Batibouw. Wat opviel: een nieuwe kleur in de bekende Matrix serie en een Hood-in-Hob, een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

De Matrix serie is niet nieuw. De bestaande kleuren RVS en grafiet krijgen er met Black Steel een broertje bij. “Black Steel is een combinatie van de geborstelde metaal-look van de RVS-lijn en de stijlvolle donkere kleur van de grafiet-lijn”, vertelt commercieel directeur Kristin Delen. “De diepe borsteling in het metaal brengt fraaie highlights met zich mee. De nuance in de kleur wordt bepaald door de lichtinval. Black Steel oogt rustig en donker op afstand en is spannend en rijk aan details als je dichterbij de apparaten komt.” De gehele Matrix-serie is weldra leverbaar in de Black Steel afwerking. Zo wordt een complete ovenlijn aangeboden,  van een combi-stoomoven tot een oven met geïntegreerde microwave functie. Daarnaast kan gekozen worden tussen een diagonale en een rechte wandafzuigkap. ATAG: “Black Steel past overigens uitstekend bij onze matzwarte inductiekookplaten.” De Matrix serie wordt tevens uitgebreid met een Black Steel wijnkast. Deze kan als vrijstaand model worden gebruikt maar kan ook worden ingebouwd, eventueel in combinatie met een Black Steel koelkast (beschikbaar Q2 2019) of vriezer. Dankzij een speciale verbindingskit krijg je een mooi side-by-side opstelling. In maart 2019 voegt ATAG nog de koffiemachine toe aan de reeks.

ATAG

Een derde kleur voor de Matrix-reeks, Black Steel. (Beeld: Ion Kombokis)

 

Harmonieus design
Eveneens een opvallende nieuwkomer, de ATAG Hood-in-Hob. Deze inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap neemt de noodzaak aan een traditionele dampkap weg wat meteen voor een ruimtelijke sfeer zorgt. De afzuiging is geraffineerd geïntegreerd in de glasplaat. De filter bevindt zich centraal in de kookplaat en wordt verstopt door een deksel dat gemaakt is van exact hetzelfde materiaal als de glaskookplaat zelf. Het deksel is volledig vlak wat de inductiekookplaat een strak design meegeeft. De bediening van de afzuiging en de vier kookzones gebeurt met elk een eigen touch slider. Hiermee stelt de gebruiker heel eenvoudig het vermogen zelf in. Zowel het deksel als de filter zijn makkelijk te verwijderen en te reinigen. Het keramische glas is leverbaar in twee kleuren: zwart en geborsteld mat zwart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.