Platform over design en techniek in de keukenbranche
ETNA en IXXI geven de keuken een artistiek tintje

ETNA en IXXI geven de keuken een artistiek tintje

Nederlandse merken maken design betaalbaar voor iedere keuken

De tijd dat de koelkast onopvallend in een hoekje stond is voorbij. De keuken is een verlengde van de woonkamer geworden en dus besteden we extra veel aandacht aan de aankleding. De Nederlandse merken ETNA en IXXI hebben samen een actie opgezet om met één aankoop twee coole eyecatchers aan het interieur toe te voegen. Bij aankoop van een ETNA Retro koelkast krijg je een IXXI waardebon van 100,- euro cadeau.

De ETNA Retro koelkasten zijn tijdloze klassiekers voor eigentijdse interieurjunkies; in de trendkleur groen, in zwart of beige en voorzien van duurzame functionaliteiten geven ze je keuken de looks van toen met de luxe van nu. Het merk sluit qua uitstraling en visie naadloos aan op IXXI; trendy, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. 

IXXI biedt kunst in een modern jasje, in iedere smaak én in elk gewenst formaat. Met het modulaire systeem van IXXI kun je zelf een wanddecoratie samenstellen. Van een collage van vakantiefoto’s tot een collectie-item zoals ‘the Milkmaid 21stCentury’, op de IXXI site maakt iedereen in een paar klikken een eyecatcher voor naast jouw retro. 

De ETNA Retro koelen IXXI actie loopt van 23 januari tot en met 30 juli 2023. Na aanschaf van een Retro koelkast bij een van de deelnemende dealers kun je de IXXI waardebon aanvragen via etna.nl/acties. Kijk voor meer informatie op etna.nl/retro

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.