Platform over design en techniek in de keukenbranche
Salone del Mobile / EuroCucina 2024: Küppersbusch opent eigen showroom in Milaan
Vindt zijn weg naar de nieuwe showroom van Küppersbusch in Milaan: de Graphite-lijn maakt indruk met zijn subtiele glans en zwartgrijze look.

Salone del Mobile / EuroCucina 2024: Küppersbusch opent eigen showroom in Milaan

Van 16 tot 21 april 2024 is Milaan opnieuw de ontmoetingsplaats voor ontwerpers, architecten, fabrikanten en designliefhebbers van over de hele wereld. Op de Salone del Mobile, EuroCucina en de talrijke evenementen verspreid over de stad kunnen ze kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van meubels, keukens, woonconcepten en designideeën. Dit jaar is Küppersbusch Hausgeräte GmbH voor het eerst vertegenwoordigd met een eigen showroom in de Italiaanse modemetropool. In het kader van de FuoriSalone, de “beurs buiten de beurs”, die tijdens de beursweek galerijen, showrooms of zelfs oude fabrieksfaciliteiten omtovert tot spannende locaties voor design, heeft het traditionele bedrijf uit Gelsenkirchen een locatie gehuurd in de gewilde wijk Navigli in Milaan.

De nieuwe designlijn MattBlack van Küppersbusch is ook te zien in de showroom van het bedrijf in Milaan.

Vanaf 16 april 2024 presenteert Küppersbusch zijn nieuwe producten zoals de MattBlack Design-lijn, de Graphite-lijn, de wijnkasten en andere hoogtepunten uit het uitgebreide assortiment van de fabrikant van keukeninbouwapparatuur waar romantische kanalen, culturele diversiteit en culinaire hoogstandjes elkaar ontmoeten. Vier verschillend ingerichte keukens geven een exclusief inzicht in de merkenwereld van Küppersbusch. Tijdens de FuoriSalone beurs van 16 tot en met 21 april zal een van de volledig uitgeruste keukens dienst doen als showcooking station, zodat bezoekers zich ter plaatse kunnen versterken met heerlijke lekkernijen.

De showroom blijft ook na de beurs open en wordt een belangrijk aanspreekpunt voor premium keukenapparatuur voor zowel opleidingen als internationale bezoekers.

De showroom is open van 9.30 tot 19 uur tijdens beursuren. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.