Platform over design en techniek in de keukenbranche
Catalogus 2024 met nieuwe digitale functies

Catalogus 2024 met nieuwe digitale functies

Een nieuw dosis inspiratie voor de perfecte keuken levert de firma Naber met de heruitgave van haar catalogus “Keukenaccessoires”. Vanaf 1 april 2024 wordt deze geldig. De vakhandel mag uitkijken naar talrijke nieuwe producten en stabiele prijzen in de verschillende assortimenten. Op veelvuldig verzoek van klanten zijn alle artikelen weer direct van prijzen voorzien.

Voor de gedrukte volledige lijst van de keukenaccessoires geldt dat de drie groene ordners omwille van de duurzaamheid ook verder gebruikt kunnen worden. Naber verzendt de compleet nieuwe set catalogi zonder hoezen en verzoekt, de tot nu toe geldende pagina’s te vervangen. De verzending zal begin tot midden maart starten.

Samen het verbruik van natuurlijke hulpmiddelen doen afnemen

Om de catalogusservice nog duurzamer te maken, is de actieve ondersteuning vanwege klanten en partners vereist. Hoe meer keukendealers digitale in plaats van gedrukte artikelindexen voor hun keukenplanning en begeleiding van klanten gebruiken, hoe minder de natuurlijke bestaansmiddelen belast worden.

Om de gedrukte versie van de catalogus “Keukenaccessoires” te produceren, wordt er per jaar ongeveer 260 ton hout, zowat 4,6 miljoen liter water en circa één miljoen kilowatturen energie benodigd. Daarbij komen chemicaliën voor het produceren en het bleken van het papier. Klanten van Naber die nu al met de digitale catalogus werken of dit in de toekomst zouden willen doen, dienen zich voor de gedrukte catalogus telefonisch of per e-mail uit te schrijven – een kleine, maar belangrijke stap in de richting van de milieu- en klimaatbescherming.

Digitale catalogus met nieuwe functies

Het werken met de digitale in plaats van de gedrukte artikelindex heeft praktische voordelen. Want Naber heeft de digitale catalogus met tijdbesparende functies uitgerust. Zoals de gedrukte kan de digitale catalogus in de bladerbare versie pagina na pagina ingekeken worden. Beweegt de muisaanwijzer tot op een artikelnummer, dan gaat er een afbeeldingsvenster open. Het toont het artikel met productgegevens en prijs. Zo bijvoorbeeld het afdruiptablet dat als accessoire onder een inbouw-spoelunit vermeld staat. Een klik op het artikel in de digitale catalogus doet de webshop opengaan en geeft het artikel daar aan.

De nieuwe productgegevens die met de update van de catalogus vanaf 1 april 2024 geldig worden, kunnen keukendealers uiteraard weer in hun voorraadbeheersysteem en in hun planningssoftware integreren. Vanaf midden maart zullen de gegevens voor de planningstools beschikbaar zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.