Platform over design en techniek in de keukenbranche
German Design Award 2023 voor Liebherr

German Design Award 2023 voor Liebherr

Liebherr was een van de winnaars van de German Design Awards 2023 voor zijn nieuwste serie vrijstaande apparaten. De jury, in de categorie Excellent Product Design Kitchen, was onder de indruk van het stijlvolle design en de intelligente vershoudtechnologieën. In totaal ontvingen zeven koelkasten van de Prime en Peak serie en de side-by-side modellen uit de peak serie de felbegeerde onderscheiding voor uitmuntend productdesign. De German Design Award wordt jaarlijks uitgereikt door de German Design Council. De onderscheiding onderstreept eens te meer het uitzonderlijke productontwerp en de kwaliteit die Liebherr definiëren als de koelspecialist.

De nieuwste generatie vrijstaande apparaten van Liebherr heeft de German Design Council voor zich gewonnen met zijn concept en ontwerp om grenzeloze versheid te leveren. De German Design Award: Excellent Product Design Kitchen 2023 onderschrijft het logische totaalbeeld van de koelkasten, die zich onderscheiden door hoogwaardige materialen, rechtlijnige vormen en een uniek uitrustingsdesign in het interieur. Het nieuwste productassortiment van Liebherr verenigt tijdloos en elegant design met klantgerichte en toekomstige functies.

Elegante uitstraling van binnen en buiten

De Jury was vooral onder de indruk van de hoogwaardige materialen van de Prime en Peak series, die gekenmerkt worden door stijlvol vormgegeven modellen met heldere vormen en edele materialen. De bijzondere designs variëren van SteelFinish met een verfijnde RVS-look tot traditioneel RVS en de onmiskenbare BlackSteel afwerking. Ook in het interieur van de koelapparaten gebruikt Liebherr roestvrijstaal, dat ongewenste vochtigheid en bevriezing voorkomt en daardoor bijzonder hygiënisch is voor het bewaren van levensmiddelen.

De bekroonde producten zijn onder meer de vrijstaande koel/vriescombinaties:

Rd 5250
Rsdd 5250
RBd 5250
RBsdd 5250
RBbsc 5250
RBstd 528i
RBbsc 5280

En ook de Peak serie side-by-side modellen
XRFst 5295
XRFbs 5295

De winnaar van de German Design Award 2023 in de categorie Excellent Product Design Kitchen

De German Design Award wordt sinds 2012 uitgereikt door de German Design Council en is een van de meest erkende internationale designprijzen. De inzendingen worden beoordeeld door een internationale jury, bestaande uit vooraanstaande professionals uit verschillende ontwerpdisciplines. De German Design Council is het toonaangevende expertisecentrum voor design, branding en innovatie.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met:

BURAM ELECTRO B.V.
T 0297 23 99 23
E [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.