Platform over design en techniek in de keukenbranche
Het grootste assortiment koelkasten en diepvriezers ter wereld
Er is altijd een side-by-side-opstelling die aan de wensen van de klanten voldoet.

Het grootste assortiment koelkasten en diepvriezers ter wereld

Wie kan er in de keuken zonder een koelkast en een diepvriezer? Correct, niemand. Sterker nog, vandaag de dag vormen deze twee in een mooie opstelling meer en meer een functionele eyecatcher. Liebherr geeft consumenten de mogelijkheid om, naargelang de samenstelling van het gezin, een gepaste side-by-side-opstelling te creëren.

Horizontaal en verticaal combineren? Het kan dankzij het innovatieve verwarmingssysteem in de toestellen van Liebherr.

Zet je twee toestellen kort naast elkaar, dan hebben ze vanzelfsprekend invloed op elkaar. Daar moet je dus rekening mee houden wanneer een side-by-side-opstelling wordt gecreëerd. “Zeker wanneer het gaat over toestellen met lage temperaturen, 0°C en kouder, of wanneer twee toestellen naast elkaar staan met sterke temperatuurverschillen”, legt David Christiane van Liebherr uit. “We moeten in dit geval condensatie voorkomen. Veel van onze inbouwapparaten hebben dan ook een ingebouwd verwarmingssysteem in de bovenzijde en/of de zijwanden om condensatie tegen te gaan. Dat maakt dat die toestellen probleemloos te combineren zijn met andere inbouwapparatuur.”

Probleemloos combineren

David: “Ons innovatief verwarmingssysteem verwarmt het bovenpaneel, de zijpanelen of alle panelen. Verschillende combinaties zijn mogelijk wat betekent dat ook verschillende side-by-side-opstellingen tot de mogelijk­heden behoren. Verticaal en horizontaal. Een diepvriezer met een nishoogte van 72 of
88 centimeter en een verwarmd bovenpaneel is bijvoorbeeld verticaal combineerbaar met een koelkast of wijnkast van gelijke nishoogte. Heeft een consument liever een combinatie van toestellen naast elkaar, dan dient hij te kiezen voor een diepvriezer met verwarmde zijpanelen. Combineren kan met toestellen van gelijke nishoogte. Verticaal combineren met een diepvriezer of koelkast gebeurt met een toestel met verwarmd bovenpaneel en verwarmde zijpanelen. Combinaties met alle toestellen tot een nishoogte van 178 centi­meter aan beide zijden zijn dan zeker mogelijk.”

Vrijstaand of inbouw?

De keuze voor een vrijstaande side-by-side-combinatie of een inbouw-koelwand in de keuken is er eentje van persoonlijke smaak. “Bij ons zijn ze inderdaad allebei mogelijk”, benadrukt David. “De nieuwste innovaties en de beste bewaaromstandigheden voor verse levensmiddelen, die zijn er altijd. Talloze combinaties zijn mogelijk. Hoe de keuken of de gezinssituatie er ook uitziet, bij Liebherr stelt de consument een ideale combinatie van koel- en vriesopslag samen. Extra veel vriesruimte? Een wijnklimaatkast? De keuze is er. Om de keukenplanner en zijn klant bij te staan, ontwikkelden we een online configurator die het tekenproces van de gewenste side-by-side-combinatie vergemakkelijkt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.