Platform over design en techniek in de keukenbranche
Innovatie in RVS

Innovatie in RVS

Stiller geweest, maar zéker niet stilgestaan

Zo is er op het gebied van hoogwaardige spoelbakken zeker nog ruimte in onze keuken­branche. En voor ABK innovent geldt dit zéker. In Nederland wordt er weinig aandacht aan hoogwaardige spoelbakken besteed. Tijdens het verkoopproces wordt er soms niet of nauwelijks over gesproken. Volgens Maurits, die zelf jarenlange ervaring heeft als verkoper in keukenspeciaalzaken, liggen dáár volop kansen voor ABK. “Op dit moment lijkt het alsof niemand écht uniek is op het gebied van spoelbakken. ”

Ook de afzuigingsproducten zijn premiumwaardig afgewerkt.

Altijd specialist gebleven

ABK innovent is geen onbekende speler in onze branche. Zeker niet voor keukenspecialisten en interieurarchitecten die al langer meelopen. In het verleden stond deze leverancier bekend om haar unieke producten. Het specialisme in staalbewerking zag je altijd terug in de producten van ABK. Maurits: “Het klopt dat het de afgelopen jaren wat stiller is geweest rondom onze organisatie, maar we hebben zeker niet stilgestaan en maken nog steeds unieke producten. Wij leveren inductievelden, afzuigkappen/plafondunits, spoelbakken en rvs werkbladen. Daarbij kunnen wij veel maatwerk leveren en tevens kookplaten van andere merken vlak inbouwen in onze werkbladen.”

Al deze producten worden met veel passie door vakkundige medewerkers in eigen huis vervaardigd. De kwaliteit en het unieke is hiermee gewaarborgd. Hiermee lukt het ABK innovent om oplossingen te bieden die zowel stijlvol als functioneel zijn. Zo komt ABK met de geheel nieuwe Berala-spoelbak. Deze fraaie, en met een radius van 5 mm unieke, spoelbak heeft een flens van slechts 10 mm!  

Stopcontacten worden zeer kundig en mooi ingebouwd.

Specialist in maatwerk

Maurits: “ABK innovent gaat verder dan het leveren van standaard oplossingen. Door nog meer te focussen op innovatie willen we weer voorop lopen in de sector. De maatwerkopties die wij op de verschillende productgroepen bieden, geven de keukenspecialist en interieurarchitect volop mogelijkheden iets unieks aan zijn potentiële klant te bieden. Wij denken graag in oplossingen.”

Over ABK innovent

ABK innovent is in 1997 begonnen als leverancier van afzuigkappen. ABK komt voort uit de namen van de oprichters Anne-Marie Hazersloot en Bert Kruse en innovent staat voor innovatieve ventilatie. Het bedrijf zit alweer enkele jaren in Varsseveld, maar heeft ook kantoor gehouden in Doetinchem. Inmiddels is ABK innovent in ruim twee decennia uitgegroeid tot een leverancier van keukencomponenten. Innovatie staat al sinds de oprichting centraal en deze kernwaarde wordt tegenwoordig nog steeds bewaakt. Ook de afwerking is hoogwaardig en biedt een zeer welkome toevoeging aan de keukenbranche. De ingebouwde inductiekookvelden zijn één van de bekendste producten van ABK innovent.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.