Platform over design en techniek in de keukenbranche
Werkbladen

Is het een werkblad of een kookplaat?

foto-franke-kopieren

30 augustus 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In professionele keukens is roestvrij staal, omwille van hygiënische redenen, de standaard. Meer en meer zien we roestvrij staal ook in keukens van particulieren verschijnen. “De esthetische mogelijkheden zijn fors toegenomen”, getuigt Franke. “We specialiseren ons al vele jaren in roestvrij staal en hebben dus een breed scala aan opties.” De samenstelling van de werkbladen, met een hoog percentage aan nikkel en chroom, maakt het heel resistent tegen temperatuurwisselingen. Daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld gasbranders in het werkblad in te werken. Ook de combinatie met een spoelbak in hetzelfde materiaal is mogelijk. Het werkblad en de spoelbak lopen dan immers naadloos over in elkaar, een strak resultaat dat bovendien extra hygiënisch is aangezien vuil nergens tussen of onder kan kruipen. “Voeg nog een kraan in roestvrij staal toe en je hebt een perfect geheel”, aldus nog de fabrikant. Franke beschikt over werkbladen in vier afwerkingen: geborsteld, orbitaal, parelfinish en diamantfinish.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht