Platform over design en techniek in de keukenbranche
“Jouw interieurprojecten verdienen een persoonlijke toets”
Van Hoecke: “Dezelfde kleur als de fronten of net een accentkleur? Met de volledig lakbare houten lade kan het allebei.”

“Jouw interieurprojecten verdienen een persoonlijke toets”

Consumenten kiezen heel bewust voor een bepaalde stijl en stemmen daar alle elementen van de kamer op af. Dat geldt voor de keuken, de badkamer, de woonkamer. Noem maar op. De match moet er simpelweg zijn. En toch beschikken interieurspecialisten over tal van manieren om hun stempel te drukken op een meubel en het met trots hun naam te laten dragen.

Het Oostenrijkse Blum, één van de merken beschikbaar bij Van Hoecke, is een specialist qua meubelbeslag. Blum voegt met myLEGRABOX nu nog meer designmogelijkheden toe aan het ladegamma, speciaal om deze lades nog meer te kunnen afstemmen op meubels en interieurs. “De smalle zijkanten van LEGRABOX zorgen al voor een elegante look”, aldus Karen Coomans van Van Hoecke. “Nu komen er nieuwe kleuren en structuren bij waardoor het boxsysteem nog meer identiteit krijgt. De buitenkant afwerken in roestvrij staal met een antifingerprint coating? Een 3D-reliëfdruk met carbonlook? Een structuurlaag in noble rust? Allemaal mogelijk én eenvoudig te selecteren in onze online configurator. Dat betekent dat een extra voorraad aanleggen niet nodig is.”

Alle elementen van Revego zijn perfect op maat te bestellen.

De juiste branding

Aan de buitenzijde van een keuken of een meubelstuk een (opzichtige) branding plaatsen, dat doen we meestal niet. Coomans: “En toch willen we graag de naam of het logo verbinden met een geslaagd eindresultaat. Dat kan bijvoorbeeld bij het meubel­beslag van Blum door op een afdekkapje van lades en scharnieren een logo te drukken. Bij TA’OR BOX is het zelfs een optie om een logo of design in de houten zijkant van de lade te laten laseren. Een bijzondere techniek voor een stijlvol branding-element.”

Laser een logo of design in de houten zijkant van een TA’OR BOX en krijg een stijlvol branding-element.

Alle kleuren van de regenboog

Bij de ladesystemen van Blum en TA’OR BOX zijn verschillende kleuren en materialen beschikbaar. “Maar bij TA’OR BOX gaan we nog een stapje verder”, geeft Coomans aan. “We creëerden immers een volledig lakbare houten lade. We werken deze af met een speciale lakdraagfolie, volledig klaar om te lakken dus. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. De laden perfect afwerken in de kleur van de fronten en ze prachtig integreren in de keuken of net een opvallende accentkleur gebruiken? De keuze is aan jou. En de consument uiteraard.”

Extra kleuren en structuren geven LEGRABOX nog meer identiteit.

Creëer grandeur

Coomans: “En met het vouwschuifdeursysteem Revego heb je het product bij uitstek om eigenheid te geven aan een ruimte. Je creëert immers heel eenvoudig twee verschillende sferen of ruimtegebruiken. Het openen van de deuren tovert immers de woonkamer om tot een thuiskantoor. Of een barmeubel verschijnt wanneer het tijd is om te ‘wijnen’. We voegen er graag onze voorgemonteerde service aan toe. Je kunt alle elementen, de pockets en zelfs de fronten volledig op maat bestellen in de gewenste kleur, zonder beperking op het aantal beschikbare kleuren. Zo krijg je alle elementen om een prachtige kast te maken die je perfect kunt laten matchen met een interieur.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.