Platform over design en techniek in de keukenbranche
La Dolce Vita verovert Den Bosch… en de rest van Nederland!
De feestelijke opening van het Experience Center in Den Bosch.

La Dolce Vita verovert Den Bosch… en de rest van Nederland!

Het einddoel? Inspiratie voor de keuken  

Ze omschrijven het zelf als het slim aaneen knopen van goede karma. En, ze zien het zeker ook als het promoten van de Italiaanse passie voor het goede leven. Een mediterrane culinaire lifestyle die wij (koele?) Nederlanders ook steeds meer omarmen. 

Boretti, bekend van de binnen- en buitenkeukens van hoogwaardig Italiaans design en de bekende Bossche advocaat Danny Snijders, tevens eigenaar van wijnbar Dolce Far Niente, zijn namelijk een unieke samenwerking aangegaan. In het centrum van de stad openden ze afgelopen december een Boretti Experience Center. “La Dolce Vita verovert Den Bosch”,  zegt het tweetal lachend. “En wat ons betreft ook de rest van Nederland.”

Jorg Kleijssen -CEO bij Boretti- toost met Danny Snijders op het komende succes.

Alles draait om smaak

Op 50m² waan je je in ieder geval in een nieuwe wereld. Een Experience Center met intimiteit waar alles draait om smaak, de perfecte ingrediënten, design, unieke producten en passie in de keuken. “We weten intussen allemaal dat de keuken niet meer slechts een ‘functionele positie’ heeft”,  zegt Matthijs Wilhelmus, Head of Marketing van Boretti. “En wat een geluk hadden we dat we in contact kwamen met Danny, een ware fan van de Boretti-apparatuur, die het idee opperde om in Den Bosch meer mensen enthousiast te maken voor ons merk.”

Italian Culinary Lifestyle

“Het kwam allemaal op het juiste moment. We speelden ook al met de gedachte om de keukenbouwers en -ontwerpers van Nederland een plek te geven waar het credo ‘We Are Living The Brand’ onverminderd van toepassing is. De keuken is immers het centrale punt van de woning geworden. De keuken is de plek waar je je eigen smartphone feitelijk vergeet en waar je écht samen bent met je vrienden, met je gasten, met je huisgenoten. Dát verhaal willen we vertellen. Het gaat dan ook zeker niet alleen om het tentoonstellen van al onze apparatuur: we tonen vooral de Italian Culinary Lifestyle. Het is de essentie geworden van het Boretti Experience Center, genaamd Dolce & Boretti.”

Een mooi zicht op de producten in het Experience Center.

Weten wat genieten is

Danny Snijders hierover: “Het merk Boretti en mijn wijnbar Dolce Far Niente versterken elkaar én vullen elkaar goed aan. Sowieso wisten de mensen in Den Bosch al wat genieten is. Wie geniet er immers niet van de schoonheid van Italiaans design en goede wijn? Door deze samenwerking kunnen we The Italian Culinary Lifestyle, het samen smaakvol genieten, nog dichter bij de consument brengen.”

Gastvrijheid in optima forma

Matthijs vervolgt: “Ons uitgangspunt is dat er in het Experience Center altijd wat te beleven is. Gastvrijheid in optima forma. Zoals je het thuis ook wilt. De inrichting van Dolce & Boretti zal ook per seizoen veranderen. Maar dat geldt tevens voor de wijnen die worden geschonken en de gerechten die worden bereid. Zo zullen we bijvoorbeeld vanaf begin april onze BBQ-apparatuur meer aandacht geven. Want dán kijkt iedereen uiteraard al weer uit naar het zonnige voorjaar.”

Het Experience Center is zonder afspraak te bezoeken (Ridderstraat 3A, Den Bosch). “We nodigen de keukenbouwers en -ontwerpers dan ook van harte uit om met hún klanten te komen kijken. En, te genieten. En dus ook kennis te maken met La Dolce Vita rondom Boretti en de wijnen van Dolce Far Niente”, zo besluit het tweetal. “Het einddoel? Inspiratie voor de keuken!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.