Platform over design en techniek in de keukenbranche
Maatwerk biedt weg naar alle badkamerwensen
Geberit zorgt voor een totale ontzorging in de badkamer.

Maatwerk biedt weg naar alle badkamerwensen

Tegenwoordig is de badkamer voor steeds meer mensen dé meest favoriete plek van het huis, waar we volledig tot rust komen en de dagelijkse stress van ons af kunnen laten glijden. Dit imago komt door mede de komst van steeds betere badkamerproducten. Geberit biedt ons een badkamerwereld die we van top tot teen kunnen invullen, precies zoals wij dat willen. Maatwerk pur sang!

Geberit AquaClean verhoogt niet alleen het gevoel van schoon zijn, maar geeft ook een frisser gevoel.

Rust en ruimte

De gedroomde badkamer is er één waarin we rust en ruimte voelen. Een rommelige volle badkamer biedt niet het plezier wat we wensen. Daarom is het bieden van extra, soms onzichtbare, opbergruimte op een slimme manier een toegevoegde waarde voor iedere badkamer. Het praktisch inrichten van de badkamer is dus van groot belang. Hier helpen retailers natuurlijk aan mee, maar ook producten zoals Geberit maken het leven in de badkamer iedere dag weer praktischer, luxer en dus leuker. Geberit biedt ruimtebesparende oplossingen in haar badkamerseries zoals ruimere lades, modulaire badkamermeubels, spiegelkasten, slank ontworpen producten en XS-badkamerseries. Uiteraard beschikbaar in verschillende kleuren en designs, want u bepaalt hoe de badkamer er uiteindelijk uit komt te zien. 

De Setaplano van Geberit maakt met zijn antislipvloer de badkamer nóg veiliger.

Makkelijk schoon te houden

Het schoonmaken van de badkamer is niet iets waar we allemaal naar uit kijken. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Daarom zijn de producten van Geberit ook hierop afgestemd. Zo is het keramiek van Geberit standaard (of optioneel) voorzien van het unieke KeraTect-glazuur. Dit voorkomt aanhechting van kalk, maar tevens ophoping van vuil. Het schrobben en schuren van badkamerproducten is hiermee verleden tijd. Wat betreft de toiletten biedt Geberit de mogelijkheid om te kiezen voor haar Rimfree-wc’s. Deze toiletten hebben geen spoelrand wat het onderhoudsgemak enorm verhoogt.

Makkelijk te gebruiken

Hedendaagse badkamers zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Het verhoogt het gevoel van een luxueus leventje. Intuïtieve, gebruiksvriendelijke producten en oplossingen voor de badkamer helpen enorm bij dit premium gevoel van leven. En dit alles zonder in te boeten op de optimale functionaliteit. Vanuit Geberit is de Acanto-serie een toonbeeld van deze optimale functionaliteit: alles draait om gemak. Zo biedt de serie een apothekerskast, die je voorheen alleen in de keuken tegenkwam. Verzorgings- en badkamerproducten worden hiermee overzichtelijk opgeborgen. Stil gebruik is natuurlijk ook een meerwaarde. Geberit erkent dit door veel Geberit-badkamermeubels, maar ook de Geberit-toiletzittingen te voorzien van soft-close. 

De Acanto-apothekerskast zorgt voor goede en overzichtelijke opbergmogelijkheden.

Makkelijk comfort

Is men op zoek naar extra comfort in de badkamer, maar ook naar extra frisheid? Dan biedt Geberit AquaClean douche-wc dé ultieme uitkomst voor comfortabele lichaamsverzorging door reiniging van het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Dit verhoogt niet alleen het gevoel van schoon zijn, maar geeft ook een frisser gevoel dan toiletpapier.  

Makkelijk toegankelijk 

De badkamerkennis van Geberit is zo immens, dat zij voor iedereen geschikt is. Ook voor kinderen, ouderen of mensen met een beperking. De badkamers met de producten van Geberit kunt u voor iedereen veilig maken. Met de Setaplano-douchevloer van Geberit bijvoorbeeld. Deze is drempelvrij en door het materiaal (mineraalcomposiet) heerlijk zacht aan de voeten en belangrijker nog… antislip. Hiermee toont Geberit aan dat het een totaalleverancier is in de badkamer. Voor alles en vooral voor iedereen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.