Platform over design en techniek in de keukenbranche
Na 64 jaar als onafhankelijke importeur van huishoud -en keukenapparatuur, gaat Asogem van eigenaar veranderen.

Na 64 jaar als onafhankelijke importeur van huishoud -en keukenapparatuur, gaat Asogem van eigenaar veranderen.

Het in 1958 opgerichte bedrijf Asogem NV en haar dochterbedrijf Asogem Nederland BV, beiden eigendom van de familie Van den Bogaert, zullen worden overgenomen door Arçelik, fabrikant van de merken Beko en Grundig met wie we al meer dan 30 jaar samenwerken.

Arçelik is één van de belangrijkste producenten van huishoud – en keukenapparatuur wereldwijd met de visie “Respecting the World, Respected Worldwide” en boekt jaar na jaar vooruitgang met 45.000 medewerkers en 81 dochterondernemingen in 52 verschillende landen. Meer informatie over Arçelik vindt u op www.arcelikglobal.com/en.

Als exclusief importeur, heeft Asogem gedurende al die jaren, dankzij uw ondersteuning, de merken Beko en Grundig op een hoogstaand niveau gedistribueerd, en aanzienlijke marktaandelen verworven in de Benelux.

We zijn ervan overtuigd dat deze voorgenomen overname, na goedkeuring van de mededingingsautoriteiten, een positieve impact zal hebben voor de verdere groei van de merken Beko en Grundig en voor de samenwerking met u als handelspartner. Het ligt in de verwachting dat de definitieve overname eind 2022 zal plaatsvinden.

Alle werknemers van beide bedrijven zullen na de overname hun werk voortzetten. Ook de kantoren en magazijnen blijven behouden. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat u mag blijven rekenen op de kwaliteit van dienstverlening zoals u die gewend bent van Asogem
Wij danken u voor uw vertrouwen en uw engagement in de verdere groei van onze merken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.