Platform over design en techniek in de keukenbranche
REDDY Keukens opent showroom in Alphen aan den Rijn

REDDY Keukens opent showroom in Alphen aan den Rijn

REDDY Keukens opent op 16 december 2022 een nieuwe vestiging in de Julianastraat in Alphen aan den Rijn. Een uitbreiding van de keukenformule uit Duitsland, met ruim 20 showrooms in Nederland en 90 in Europa.

“De nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn bestaat uit ruim 500 m² aan showroom”, vertelt ondernemer Marco Bavelaar: “Het is een schitterende locatie. De showroom is ruim opgezet. Klanten kunnen op hun gemak rondneuzen en inspiratie opdoen. De veelzijdigheid en de mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp zijn vrijwel onbeperkt.”

Geen ongeloofwaardige kortingen

Duitse kwaliteit, design, vakmanschap, A-merk apparatuur en dat altijd voor de beste prijs is waarom REDDY, naar eigen zeggen, in de smaak valt bij de Nederlandse consument. Bavelaar  benadrukt: “Klanten hoeven bij REDDY niet te onderhandelen over de prijs, wij vertellen meteen wat de keuken écht kost en nemen je niet in de maling met ongeloofwaardige kortingen. Wij praten liever over keukenwensen en verspillen geen energie aan onderhandelen.” REDDY maakt deel uit van de MHK Groep, de grootste inkooporganisatie van de Europese keukenmarkt. Daardoor profiteert REDDY van  inkoopvoordelen die direct aan de klant worden doorgegeven.

Milieubewuste keukens

Bavelaar vertelt dat REDDY steevast focust op klanttevredenheid én duurzaamheid. “Het hout van onze keukens komt uit duurzaam beheerde bossen. De keukens krijgen dan ook het PEFC-certificaat. Daarnaast heeft alle apparatuur minimaal energieklasse A+, maar meestal A++. Al onze keukens worden in Duitsland geproduceerd.”

Een grote speler in Europa

REDDY is in Duitsland uitgegroeid tot een absoluut retailfenomeen, met inmiddels meer dan 90 winkels verspreid over heel Europa. Vooral de transparantie van de formule richting de klant is onderscheidend en verfrissend in de keukenwereld. Deze transparantie biedt REDDY ook aan de Nederlandse consument. En vanaf 16 december dus ook in Alphen aan den Rijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.