Platform over design en techniek in de keukenbranche
Review interzum Keulen 2023: COMPAIR PRIME flow® enthousiasmeert tijdens een praktische test

Review interzum Keulen 2023: COMPAIR PRIME flow® enthousiasmeert tijdens een praktische test

Geëngageerd besproken, werden actuele inrichtingstrends voor woonkeukens op de Naber stand van de interzum: gezondheidsbescherming, duurzaamheid en flexibiliteit kunnen door uitgekiend ontwikkelde keukenaccessoires bevorderd en gefavoriseerd worden. Naber presenteerde de meubelindustrie en de branche van de binnenverbouwing van 9 tot 12 mei in Keulen het nieuwe keukenventilatiesysteem COMPAIR PRIME flow®, maximaal flexibele afvalverzamelaarssystemen en kwalitatief uitmuntende NABER TRIO ensembles, bestaande uit spoelunit, kraan en afvalverzamelaars.

Een productief luchtkanaalsysteem verzekert in combinatie met de wasemkap of de kookplaatafzuiging een gezonde en hygiënische sfeer in de keuken als ruimte. Hoe efficiënter de kookdamp afgevoerd wordt, hoe zuiverder de ingeademde lucht is en hoe beter de oppervlakken van de meubelen beschermd zijn. COMPAIR PRIME flow®, de met het Red Dot zegel voor excellent design onderscheiden innovatie op het gebied van luchtafvoersystemen van Naber, biedt een betere luchttransportcapaciteit dan ieder ander systeem op de markt. Daardoor is de geluidsontwikkeling van de wasemkap gering en ook het stroomverbruik valt lager uit.

Luchtkanaalcomponenten eenvoudig bijeensteken

Uitermate enthousiast was het internationale beurspubliek bij de montage van het nieuwe luchtkanaalsysteem. In de Do-it-yourself zone van de stand van Naber konden de vakbezoeksters en – bezoekers de individuele componenten samenvoegen. Om tot een volkomen luchtdicht systeem te komen, hadden ze noch plakband noch silicone nodig, want de universele verbinder als kern van het COMPAIR PRIME flow® systeem beschikt over vergrendelelementen, dubbele lipafdichtingen en een flexzone. Deze maakt het systeem beweeglijk en kan voor de ruimtelijk meest uiteenlopende situaties gemakkelijk gepland worden.

Als in accessoires gespecialiseerd fabrikant met een eigen ontwikkelingsafdeling laat Naber het verlangen van keukengebruikers naar overzichtelijkheid en eenvoud met duurzame, kwalitatief hoogstaande producten geïnspireerd in vervulling gaan. De op de interzum in Keulen getoonde, tot voorbeeld strekkende oplossingen van het NABER TRIO bijvoorbeeld zorgen voor perfecte arbeidsprocessen bij het voorbereiden, koken, schoonmaken en opruimen. De focus bij van vorm mooie en gemakkelijk te onderhouden spoelunits en kranen kan, al naargelang individuele voorkeuren, op een zuinige omgang met natuurlijke hulpbronnen, een geringe benodigde ruimte of nieuwe functionaliteiten gelegd worden. Extreme flexibiliteit onderscheidt de hoogwaardige en gemakkelijk te monteren afvalverzamelaarssystemen van Naber die meestal met bewaaroplossingen voor benodigdheden gecombineerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.