Platform over design en techniek in de keukenbranche
Revolutionaire e-technologie voor plasma recirculatiefilters: Gezonde lucht in de keuken
Een beter binnenklimaat in de keuken en de rest van de woning! Wie wil dat niet?

Revolutionaire e-technologie voor plasma recirculatiefilters: Gezonde lucht in de keuken

Als je het Martin van der Sluis, directeur/eigenaar van Plasmamade, fabrikant van revolutionaire gepatenteerde filtersystemen voor de keukenbranche, vraagt, dan zouden er méér vakbeurzen georganiseerd mogen worden. “Het zijn immers dé momenten waarop je door de live gesprekken feedback vanuit de markt kunt genereren. Je ontmoet mensen persoonlijk en precies daar zit veel waarde in. Je kunt op zo’n moment bovendien concreet je producten laten zien.”

Het was voor Martin de reden om al voor de tiende keer deel te nemen aan de Küchenmeile. “Ik vond het aantal bezoekers vanuit de Business to Business erg goed, ik zeg tegelijkertijd ook eerlijk dat ik iets meer retailers had verwacht”, zo is zijn eerste reactie.

“We hebben in ieder geval onze nieuwe Salesguide gepresenteerd. Een boekje waarin we niet alleen vertellen wie we zijn maar ook wat we doen en waarom onze producten – onze plasmafilters met e-technologie – zo revolutionair zijn.”

Uiteindelijk bespaart de consument ook nog eens heel wat euro’s!

“Ons systeem bestaat uit twee technieken. Enerzijds het plasma voor het filteren van gassen in de lucht, anderzijds de techniek om fijnstof in de lucht op te vangen. We verbeteren daarmee het binnenklimaat bij de mensen thuis. Door de recirculatie besparen we bovendien met onze plasmafilters veel energie. In het kader van de o zo gewenste energietransitie is dit natuurlijk een onderwerp waar veel mensen wel oren naar hebben of meer van willen weten. Dat bleek ook al tijdens de vele gesprekken die we hadden op onze stand op de Küchenmeile.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.