Platform over design en techniek in de keukenbranche
Samsung introduceert de Bespoke Infinite Line: nieuwe collectie met een tijdloos design en ultieme prestaties

Samsung introduceert de Bespoke Infinite Line: nieuwe collectie met een tijdloos design en ultieme prestaties

De Bespoke Infinite Line combineert materialen van goede kwaliteit, functionaliteit en flexibele opbergmogelijkheden

Samsung introduceert vandaag de Bespoke Infinite Line in verschillende landen. De Bespoke Infinite Line verschijnt tegen het einde van het jaar in vijf Europese landen[1], waaronder Nederland. De nieuwe premium collectie van Samsung bestaat uit een koelkast, vriezer en wijnkoelkast met een tijdloos, verfijnd ontwerp dat past in de moderne keuken.  Creëer de keuken van je dromen waar je lekker in werkt met de nieuwe Bespoke Infinite Line. 

“Het assortiment van de Bespoke Infinite Line maakt koken makkelijker en kan volledig naar wens worden aangepast”, aldus Maxime Parein, Marketing Manager Huishoudelijke Apparaten van Samsung Benelux. “Door kwalitatief goede materialen en de mogelijkheid om de keuken volledig zelf samen te stellen, is de Bespoke Infinite Line de ultieme mix van stijl, uniek en functionaliteit”. 

Een tijdloos design dat elke keuken naar een hoger niveau tilt

De Bespoke Infinite Line weerspiegelt de nieuwste trends en is tegelijkertijd tijdloos. Het Infinite Design is te herkennen aan de duurzame materialen, het verfijnde ontwerp, de prachtige afwerking en de mogelijkheid om de keuken te bedienen vanaf de telefoon met de SmartThings app. 

De Bespoke Infinite Line maakt het mogelijk onderdelen van diverse modellen te combineren. Zo kan de consument haar eigen keuken volledig naar wens indelen en inrichten. 

De buitenkant van de koelkasten zijn  gemaakt van goede kwaliteit aluminium dat beter bestand is tegen deuken en krassen. Ook kunnen vlekken makkelijk schoongemaakt worden. Zo heeft de Black Metal Cooling een verfijnd en functioneel ontwerp. De koelkast heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar helpt ook voedsel langer vers te houden door het snelle warmteverlies te compenseren. De koelkast is goed verlicht, waardoor elke hoek in de koelkast goed te zien is. Het heeft een ruime inhoud en de wijnkoelast biedt plek voor 101 flessen. 

Vergroot gebruiksgemak

De Bespoke Infinite Line heeft veel verschillende functies, waardoor het gebruiksgemak geoptimaliseerd wordt.De nieuwe Auto Open Door[2] heeft een sensor aan de zijkant die de deur met een simpele aanraking meteen opent[3]. Hierdoor kun je de koelkasten en vriezer makkelijk openen, zelfs als je vieze of volle handen hebt. De ingebouwde sensor zorgt er tegelijkertijd voor dat de deur geen handgreep heeft, waardoor het  design strak en eenvoudig is.

De vaatwasmachinebestendige[4], BPA-vrije[5] AutoFill-kan[6] biedt op elk moment toegang tot koud gefilterd water. Met de ingebouwde infuser[7] maak je heerlijke drankjes met smaak door fruit en kruiden toe te voegen. De Dual Auto Ice Maker[8] zorgt ervoor dat het ijs altijd op voorraad is. Ook kan de gebruiker kiezen voor de grootte van de ijsblokjes.

Flexibele koeling voor optimale versheid

Dankzij de vele opslagmogelijkheden van de Bespoke Infinite Line, kunnen verschillende soorten voedsel onder de individuele, optimale omstandigheden bewaard worden. Hierdoor blijft eten langer houdbaar en vers.

De Flex Pantry[9] is een bedienbare lade die gemakkelijk omgezet kan worden naar vooraf ingestelde temperaturen. De twee ingebouwde temperatuurstanden zijn ideaal voor het bewaren van verschillende voedingswaren, zoals vlees en vis, maar ook groenten en fruit. Hierdoor blijven hun natuurlijke smaken en texturen langer behouden.

De drievoudige temperatuurzone[10] van de wijnkoelkast bewaart je wijnvoorraad binnen optimale omstandigheden. Met drie afzonderlijke klimaatzones en nauwkeurige temperatuurregeling kunnen verschillende flessen wijn op de juiste temperatuur bewaard worden.

Sluit naadloos aan op iedere levensstijl

De Bespoke Infinite Line kan verbonden worden met de telefoon wat gebruik makkelijk maakt: van wijnopslag tot het beheer van energieverbruik.

Ondersteuning voor SmartThings Sommelier at Home – onderdeel van de SmartThings-app[11] – zorgt voor een ultieme beleving tijdens het consumeren van het eten. De app analyseert wijnetiketten en biedt informatie over de juiste bewaarcondities. In combinatie met SmartThings Cooking raadt de app de perfecte combinatie van wijn en eten aan.

Met SmartThings Energy[12] heb je altijd inzicht in het energieverbruik van de koelkasten. Al Energy Mode analyseert gebruiksgewoonten en kan daarmee de instellingen van het apparaat optimaliseren om zo energie te besparen. Hierdoor wordt je in staat gesteld om jouw eigen ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd geld te besparen.

Voor meer informatie over de Bespoke Infinite Line kan je terecht op Samsung.com.

[1] Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk en de Benelux. 

[2] Het scharnier van de Auto Open Door zit aan de rechterkant van de koelkast- en wijnkoelkastmodellen en aan de linkerkant van de vriezer.

[3] Deur gaat automatisch open tot ongeveer 25 mm. Als je de deur niet verder opent, zal deze na 2 seconden automatisch sluiten (in bepaalde omgevingen is automatisch sluiten niet mogelijk).

[4] Getest gedurende 125 cycli in overeenstemming met de testmethode “Mechanische vaatwasbestendigheid van keukengerei” (BS EN 12875-1:2005) en gecertificeerd als vaatwasmachinebestendig door SGS.

[5] Bisfenol A (BPA) wordt aangetroffen in polycarbonaatkunststoffen en epoxyharsen, die vaak worden gebruikt in voedsel- en drankverpakkingen, en wordt in verband gebracht met mogelijke nadelige gezondheidseffecten. 

[6] Exclusief voor het koelkastmodel.

[7] Om gearomatiseerd water te maken, moet de infuser vóór gebruik worden gevuld met fruit of kruiden.

[8] Exclusief voor diepvriesmodel.

[9] Exclusief voor het koelkastmodel.

[10] Exclusief voor het wijnkoelkastmodel.

[11] Beschikbaar op Android- en iOS-apparaten. Een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account zijn vereist.

[12] Beschikbaar op Android- en iOS-apparaten. Een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account zijn vereist.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.