Platform over design en techniek in de keukenbranche
Volledig in het nieuw

Volledig in het nieuw

Het jaar 2020 was er eentje om snel te vergeten. Dus besliste groothandel Berma Decor om 2021 met stijl in te zetten met een grote vernieuwingsronde. Een uitbreiding van het assortiment, een nieuwe catalogus en ook de website kreeg een opfrisbeurt. Klaar voor de toekomst!

The Foundation: stijlvolle dressinginrichting op maat.

Nieuw bij Berma Decor, een programma dressing-accessoires in trendy antraciet dat de naam The Foundation kreeg. “De reeks is immers de basis of het fundament van een geslaagde dressinginrichting”, verklaart Berma Decor de keuze van de naam. “Een kleerkast is vandaag meer dan alleen de plek om kleren te leggen. We willen allemaal een praktische en nette rangschikking in de dressing. Met The Foundation bieden we essentiële bouwstenen aan voor een tijdloze en toegankelijke dressingorganisatie. Kledingroede en diverse haken zijn essentieel, maar uittrekbare lades met softclose geleiders zijn eveneens verkrijgbaar. Ook uitschuifbare manden, schoenrekken, broekenrekken, noem maar op.”

De 9e editie van Bermabru Kitchen telt meer dan 500 pagina’s.

Alles met de hand

Ook beschikbaar bij Berma Decor, de verlichting van de Nederlandse ontwerpers en fabrikant Jansen & de Bont. Zij presenteerden hun eerste collectie in februari 2019 (Shelf, Wall en Pendant) die ze speciaal voor de keuken ontwierpen. Aangezien de handen in een keuken wel eens vuil kunnen zijn, bestaat hun concept er uit het licht te manipuleren middels intuïtieve gebaren, het zogenaamde ‘gesture control’. In- en uitschakelen, verplaatsen van het licht naar daar waar het nodig is, het aanpassen van de intensiteit en het eventueel overschakelen naar gekleurd licht, het gebeurt allemaal via handbewegingen. “Een gehele nieuwe manier van interactie die resulteert in een unieke en ietwat speelse ervaring”, aldus de ontwerpers. “En dit allemaal zonder ingewikkelde apps, afstandsbedieningen en schakelaars.”

De website kreeg een vernieuwde look volgens het blokkendoosconcept.

Catalogus én website

Een nieuwe editie van de gekende Bermabru Kitchen catalogus mocht niet uitbreken. Sinds zijn ontstaan in 1998 is dit de 9e editie van het grote naslagwerk vol keukentoebehoren. Met bijna 500 bladzijden, ongeveer 3500 artikelreferenties loopt de catalogus over van de praktische en trendy accessoires die meteen met een aanbevolen verkoopprijs gevonden worden. Een nieuwe versie van de catalogus betekent een opfrissing van het vast gamma accessoires. Enkele oudere referenties verdwenen terwijl de trendy kleuren mat zwart en de metaalkleuren (brons, koper, gunmetal) een grotere aanwezigheid kregen. De catalogus, handig opgedeeld in 15 rubrieken, is zowel online als in gedrukte versie beschikbaar.

Een eigentijdse blokkendoos, zo omschrijft Berma Decor de vernieuwde look van haar website. “De blokken nemen de website­bezoeker bij de hand op pad naar de gewenste technische info”, leren we. “Maar ook commerciële en visuele informatie is snel gevonden, net als de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.