Platform over design en techniek in de keukenbranche
Wanneer outsourcen een meerwaarde wordt
Alles wat in het magazijn staat in Culemborg is al gekocht.

Wanneer outsourcen een meerwaarde wordt

Proactief bezig zijn met logistieke vragen rondom energietransitie

Een écht familiebedrijf, dat is Triple-G & Partners uit Culemborg. Specialist in logistiek, en montage van keukens in het midden- en hoge segment. Dit jaar bestaan ze 20 jaar. Een organisatie die het zijn van een familiebedrijf ook uitstraalt; met liefde voor hun werk en branche. We spreken met directeur Ed Gobes over het bedrijf wat hij samen met zijn broers oprichtte en uitbouwde tot een professionele en betrouwbare partner voor de keukenbranche.

Het bedrijf werd 20 jaar geleden opgestart door drie broers.

Onvoorstelbaar en fantastisch. Dat is onze eerste reactie wanneer we met Ed Gobes, directeur van Triple-G & Partners door het warehouse lopen. Ed: “Al deze keukens en aanverwanten producten zullen binnen enkele weken bij de consument geleverd en geplaatst zijn” 

Verdere professionalisme

Triple-G ontlast heel veel keukenbedrijven op het gebied van logistiek en keukenmontage. Tevens begeleiden ze grote projecten van A tot Z en wordt hun expertise in onze branche op grote waarde geschat. De jarenlange ervaring is een specialisme waar tientallen retailers dagelijks hun voordeel mee doen. En de organisatie zit verre van stil. De afgelopen jaren hebben ze proactief hun diensten verder geprofessionaliseerd en doorontwikkeld. Het is ook daarom dat Ed de term Triple-G 2.0 uitspreekt. 

Triple-G ontlast ook in montagewerkzaamheden.

Klaar voor de toekomst

Het hoofdkantoor in een nieuw jasje, realisatie van het nieuw warehouse, meer kwalitatief eigen personeel, nog betere automatisering (waaronder een nieuw WMS & TMS systeem met communicatie tool), plannen voor de energietransitie en dergelijke geven een goed beeld van een organisatie die klaar is voor de toekomst. Ze worden dan ook steeds vaker benaderd voor samenwerkingen. Meestal op basis van vaste afspraken, soms een ad hoc-opdracht. 

Outsourcen kan prima lonen

Uitbesteden (ook welk outsourcen genoemd) vinden veel ondernemers spannend. Dit weet Ed ook. “Ze geven iets van hun onderneming uit handen. Maar als ze uitrekenen wat voor hen de kosten zijn voor onder andere een magazijn, eigen vrachtwagen en/of bus met vaste medewerkers, dan is outsourcen interessanter dan ze denken. Zeker wanneer hier de energietransitie een grote rol gaat spelen. Bovendien realiseren we ons terdege dat we voor onze klanten het visitekaartje zijn en zorgen er dan ook voor dat onze performance aansluit op hun kernwaarde. Wij vinden dat ook echt belangrijk en zij blijven natuurlijk ook gewoon de beslissingen nemen.” Hij vervolgt: “Mochten er onregelmatigheden zijn, communiceren onze mensen altijd eerst met onze opdrachtgever. Wij werken altijd in opdracht van hen. Tevens houden we de ontwikkelingen in de keukenbranche en op ons werkgebied in de gaten. In de voorgaande jaren hebben wij onze diensten ook verder kunnen uitbreiden met onder andere een inmeet-service en als partner in de vervangingsmarkt. De grootste uitdaging voor de komende jaren ligt bij de grote veranderingen in de logistiek, maar daar hoeven onze klanten zich niet mee bezig te houden. Dat doen wij voor ze!”

Geen open eindjes

Deze waardes worden al sinds de oprichting in 2004 goed bewaakt. Ed: “In die twintig jaar hebben we altijd de focus gelegd op de perfecte dienstverlening. Een transparante samenwerking zonder open eindjes, want dat past bij een familiebedrijf. Dit alles in combinatie met het tegengaan van foutkansen en dus het optimaliseren van al onze diensten en processen.” 

Triple-G is een écht familiebedrijf dat in Almere begon en toen dit jasje te klein werd, kwam het pand van Jan Krediet in het midden van het land in Culemborg beschikbaar. Inmiddels heeft het pand de uitstraling om de vingers bij af te likken. Ed: “We zijn trots op wat we doen en vooral wat we voor onze klanten kunnen doen. Door de inzet en drive van een fantastisch team aan medewerkers en technische specialisten realiseren wij dagelijks voor onze opdrachtgevers in het hele land prachtige kwaliteitskeukens!” En dat deden ze op de dag dat wij hen bezochten allemaal met een grote glimlach op het gezicht.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.