Platform over design en techniek in de keukenbranche
Welzijn plannen met badkameraccessoires van Naber

Welzijn plannen met badkameraccessoires van Naber

Uit de vakkennis op het gebied van hoogwaardige keukenaccessoires vloeien er bij Naber ook voor badkamers ideeën voort. De brochure “Badkameraccessoires 2022” omvat de actuele productcatalogus en staat op naber.com klaar om gedownload te worden. Getoond worden oplossingen voor een verstandig gebruik van beperkte opbergruimte, waardoor de omgang met alledaagse benodigdheden duidelijk vereenvoudigd wordt. Een sfeer van welzijn ontstaat met moderne kleurwissel-LED-lampen, verborgen luidsprekers en een productdesign dat bij een excellente functionaliteit en materiaalkwaliteit stijlvolle accenten legt.

Opvallend mooie opzetwastafels van keramiek biedt Naber in drie hedendaagse kleurstellingen in ronde en rechthoekige vorm aan. In het assortiment van de ARMATE® LINEA wastafelkranen verwijst in het bijzonder de serie “Sottile” naar de verwantschap tussen keuken- en badkameraccessoires. Ze lijkt op het eerste gezicht op een klassiek hoge keukenkraan met gebogen uitloop. Bij nader inzicht openbaart haar compact charmant design een absolute zelfstandigheid als badkraan. Tal van de wastafelkranen heeft Naber in chroom en in zwart mat in het assortiment.

De individueel gewenste indeling van schuiflades en uittreksystemen lukt met ordesets van de STOREX® kastuitrusting. Daarvoor zorgen de in de lengte telescopeerbare, variabel op te stellen elementen die door aflegschalen en kleine badkamerboxen gecompleteerd kunnen worden. Een vergelijkbare flexibiliteit garanderen de gemakkelijk te monteren wasgoed-uittreksystemen voor badkameronderkasten met een verschillende breedte en een zowel doordacht als ongecompliceerd ordesysteem voor huishoudruimtes.

Met een maximum aan aanpassingsvermogen zorgen reksystemen en legborddragers uit de ACCOMODA® nisuitrusting voor moderne gezelligheid in de badkamer: de uiterst expressieve YouK frame-elementen in zwart mat zijn in twee dieptes en diverse hoogtes voor maximaal zes opbergvlakken leverbaar. Ze kunnen hangend aan de wand aangebracht of met steunvoeten gecompleteerd worden. Symmetrische originaliteit straalt het kubusvormige design van de sets Cubo rekken op basis van aluminiumprofielen in zwart mat uit. De glazen of stalen bodems voor drie rekbreedtes kunnen vlak of uitgediept aangebracht worden – een extra surplus aan flexibiliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.