Platform over design en techniek in de keukenbranche
Wensvervulling van klanten als ultiem doel
ARTLINE Stripe Wood Coffee biedt betaalbare lijntjeshout fronten.

Wensvervulling van klanten als ultiem doel

Wanneer krijgen wat je wenst mogelijk wordt gemaakt

Nolte Küchen vindt dat individualiteit een belangrijke rol speelt in de keukenplanning. En deze wensen moeten passen binnen ieders budget. Dit is de doelstelling die Nolte geeft aan haar organisatie; er alles aan doen om aan de wens van alle klanten te kunnen voldoen. Zo gebruikt Nolte graag natuurlijke materialen. Mocht dit niet passen in het budget, dan bieden ze reproducties aan. 

De lijn neoLODGE van Nolte Küchen.

In een eerder interview bij Keukenbouw maakte Countrymanager Frank Mom van Nolte Küchen al duidelijk dat zijn organisatie als doel stelt, dat iedereen zijn of haar keukenwens kan vervullen. Zo zei hij toentertijd ‘Een droomkeuken voor iedereen!’

Lichtere keukens zijn terug

Wat we in 2024 weer meer en meer zullen zien, zijn de lichtere keukens. Ook hier springt Nolte goed op in. De neoLODGE biedt namelijk naast zwart eikenhout nu ook het lichter getinte diamanteiken. Deze lichte fineer, voorzien van lijntjeshout is helemaal de trend van 2024. 

Veelzijdige en betrouwbare partner

Nolte Küchen, opgericht in 1958, is een toonaangevende naam op het gebied van keukenontwerp en productie. Het merk staat bekend om zijn buitengewone kwaliteit, diversiteit, veelzijdigheid, maar vooral ook om zijn betrouwbare service. Deze betrouwbaarheid is terug te zien in alle producten. Bij ieder budget is de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd. Maar ook voor échte designontwerpen vervult Nolte vele wensen. De minimalistische ontwerpen met exclusieve fronten van NolteNEO zijn hier een uitstekend voorbeeld van. De vele mogelijkheden van deze designlijn biedt de gewenste individualiteit in optima forma.

Greeploos én landelijk bij LUGANO LACK.

Klassiek en greeploos

Dat Nolte verder nadenkt over design werd onlangs duidelijk met de LUGANO LACK. Deze landelijke keuken werd namelijk gepresenteerd zonder handgrepen en dat zien we niet vaak. In combinatie met een licht werkblad en bijvoorbeeld een glazen vitrine wordt de juiste mix gevonden. Dit front is ook in matte kleuren te verkrijgen, er is maar liefst een selectie van 20 matte tinten. Deze diversiteit zorgt ervoor dat de eindgebruiker zijn eigen keus kan maken en de keuken kan creëren in zijn of haar eigen persoonlijke stijl.

Prijsvriendelijk lijntjeshout

Het komt in de praktijk veelvuldig voor dat klanten teleurgesteld raken. Ze zien prachtige keukens staan in de showroom, maar het budget laat het (net) niet toe. Nolte Küchen staat erom bekend om hier zoveel mogelijk antwoord op te bieden. Dit is terug te zien in de gepresenteerde ARTLINE. ARTLINE maakt gebruik van een lijntjes­houten structuur, dit model is geïnspireerd op het authentieke houten front van de duurdere neoLODGE. Het creëert de illusie van écht hout, maar dit alles binnen prijsklasse 2. Is er interesse in een donkere versie? Dan voldoet Stripe Wood Coffee. Wie liever houdt van een lichtere kookomgeving kan voor de Stripe Wood Crema gaan.

Stripe Wood Crema voor de lichtere keukenwens.

Nolte is bij uitstek een leverancier die van alle markten thuis is, en er tegelijk alles aan doet om de uitstraling van de keuken te bewaken. Voor ieder wat wils, voor elke portemonnee. Het is Nolte in 2024 weer gelukt! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.