Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuws

Als de keukenspeciaalzaak verhuist naar een andere locatie…

Tekst | Jerry Helmers

Beeld | Online Keukenveiling

20 oktober 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Dienstverlening breder door gestage groei

Tevreden gezichten daar in Den Bosch. Zeker bij directeur- en mede-eigenaar Leon van Wijk. We zijn op bezoek in het nieuwe pand van Onlinekeukenveiling. “We beleven een ongekende groei”,  zegt hij. “Daar zijn we blij mee. We zijn er namelijk in geslaagd om onze dienstverlening breder te ontwikkelen. Zo is ons bedrijf zichtbaarder geworden op het gebied van bedrijfsverhuizingen en bedrijfsbeëindigingen in de keukenbranche. Het bestand van vaste klanten wordt ook groter mede omdat keukenspeciaalzaken zelf bijna geen showroomkeukens meer verkopen en dat aan ons delegeren.”

“Dit is tegenwoordig het dagelijkse beeld voor de medewerkers van Onlinekeukenveiling. Naar een showroom toe, alles er uit halen, meenemen en weer verder verkopen. De groei zit er ongekend in bij het bedrijf uit Den Bosch.”

Leon vertelt dat – door de groei in de branche – veel keukenspeciaalzaken van locatie verwisselen. Ze hebben bijvoorbeeld een grotere showroom nodig. “Natuurlijk is dat het moment waarop de eigenaar een deel van zijn showroomvoorraad – inclusief de apparatuur – aan ons aanbiedt omdat hij op zijn nieuwe plek helemaal up-to-date wil zijn met het nieuwste van het nieuwste. Maar, als wij nu ook de complete bedrijfsverhuizing regelen, dan betekent dat voor een keukenshowroomeigenaar – of franchisenemer – twee vliegen in één klap. Iedereen weet immers dat het goed organiseren van een verhuizing nauw luistert. We bieden alles onder één dak. Het gemak dient de keukenspeciaalzaak. En, we hebben alle expertise in huis.”

Datzelfde gemak geldt vanzelfsprekend ook als een keukenspeciaalzaak besluit te stoppen. “Als er sprake is van een bedrijfsbeëindiging zijn wij ook van dienst. We halen de hele showroom leeg en zorgen er – net als bij een verhuizing – voor dat het pand tiptop in orde aan de volgende huurder of koper wordt opgeleverd. Hier nemen we het werk over waarbij de klant profiteert van het alles-onder-één-dak-principe. De gehele verhuislogistiek wordt efficiënter en daardoor goedkoper georganiseerd.”

Volgens Leon is daarmee een stuk extra groei van Onlinekeukenveiling goed verklaard. “Veel grote ketens werken al met ons samen. En ik ben er van overtuigd dat – als je me het over een jaar weer vraagt – we nog meer zijn gegroeid.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht