Platform over design en techniek in de keukenbranche
Beleef je (eigen) ontworpen keuken
Een fotorealistische render.

Beleef je (eigen) ontworpen keuken

Overal waar ambachtelijk maatwerk aanwezig is, kunt u met PaletteCAD aan de slag. Keukenbouw, interieurbouw & design, schrijnwerkers en meubelmakers, binnenhuisarchitecten en zelfs professionals in open haarden en kachels; het softwareprogramma bevat voor elke sector de benodigde modules.

Regelmatige updates

PaletteCAD is sinds haar oprichting bezig met het programmeren en optimaliseren van haar softwareprogramma. Jeroen Smeets van PaletteCAD: “Elke zes weken doen we een update. We zijn over heel de wereld actief en krijgen daarom veel feedback over eventueel gewenste toevoegingen en suggesties. Het blijft uiteraard niet bij die ‘kleinere’ updates om de zes weken. Zo lanceerden we vorig jaar na de zomervakantie een grote nieuwe versie, PaletteCAD 10. De focus daarbij lag op het sneller en nog mooier genereren van de renders van de ontwerpen. Een (mooi) beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. We werken vandaag reeds hard aan toekomstige functies. PaletteCAD 10 is dusdanig geprogrammeerd dat deze in de toekomst eenvoudig te implementeren zijn.”

Een eerder artistiek ontwerp (ontwerp: Brouwer Maatkeukens).

Directe link met productie

Dat PaletteCAD mooie renders tevoorschijn tovert, is een sterke troef voor de gebruikers naar hun klanten toe. Maar ook aan de link naar de productie wordt steevast hard gewerkt. PaletteCAD is zo ontwikkeld dat produceren vanuit het ontwerp zeer nauwkeurig en snel gerealiseerd kan worden. Enkele drukken op de knop volstaan! Ook een stuklijst samenstellen en productietekeningen maken, gebeurt eenvoudig vanuit het ontwerp.

Beurzen

Dankzij vruchtbare samenwerkingen met de fabrikanten blijven ook de catalogi in het programma up-to-date. “De leveranciers kennen ons inmiddels en weten dus ook wat ze aan ons hebben”, bevestigt Smeets. “Gebruikers die ons (beter) willen leren kennen of zij die in de toekomst met onze software aan de slag willen gaan, kunnen ons in de toekomst treffen op de belangrijke beurzen zoals Prowood, HoutPro+, Architect@Work, HSK en Interzum. Kom zeker langs om kennis te maken met ons en de mogelijkheden van PaletteCAD.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.