Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bezoek Franke bij House4Kitchen 2023

Bezoek Franke bij House4Kitchen 2023

De Küchenmeile vindt dit jaar plaats van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 september. Tijdens de Küchenmeile zal Franke vertegenwoordigd zijn in House4Kitchen. Franke’s aanwezigheid van dit jaar in House4Kitchen staat in het teken van levenskwaliteit en welzijn. Bezoekers kunnen zich verheugen op toekomstgerichte en slimme oplossingen die het comfort in het dagelijks leven verhogen en het leven thuis nog mooier en gezonder maken – van frisse, schone lucht tot heerlijk, gefilterd drinkwater.

Franke presenteert hier haar collectie innovatieve keukenoplossingen, met in het bijzonder de introducties van:

  • Franke multi-waterkranen: de meest recente productontwikkeling uit Zwitserland overtuigt door haar efficiënte en innovatieve boiler, filter en koeltechnologie. Voor een keukenkraan met 6 functies.
  • Kranen: eco-design en bescherming van waardevolle ressources. Franke ontwikkeld kranen die qua design een referentie vormen, maar die ook op functioneel vlak overtuigen, bijvoorbeeld met de Eco-waterspaarpatroon waarmee het waterverbruik gereduceerd wordt.
  • Vertical Pro afzuigsysteem: met het Vertical Pro afzuigsysteem brengt Franke een vooruitlopende technologie die gepaard gaat met een slank ontwerp. Een maximaal vermogen gaat hand in hand met een sterke filter en met de nagenoeg geruisloze Sound Pro ventilator.

Je bent van harte uitgenodigd om Franke te bezoeken tijdens House4Kitchen. 
Aanmelden kan via ks-marketing@franke.nl

Meer informatie: www.franke.nl

House4Kitchen
Officiele partner Küchenmeile
Zaterdag 16 t/m vrijdag 22 september

Openingstijden
Zaterdag – donderdag 09.00-19.00
Vrijdag 09.00-13.00 

Adres 
House4kitchen
Oeynhausener Strasse 99
32584 Löhne
Duitsland

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.