Platform over design en techniek in de keukenbranche
BLANCO introduceert handsfree mengkraan BLANCOCULINA-S II Sensor

BLANCO introduceert handsfree mengkraan BLANCOCULINA-S II Sensor

Nu ook handsfree mengkranen in je eigen keuken voor meer hygiëne en waterbesparing

Wat je al in de horeca vaker hebt gezien, kan nu ook gewoon bij je thuis. BLANCO, specialist in de waterzone, voegt namelijk wederom een nieuwe innovatie toe aan haar assortiment: de BLANCOCULINA-S II Sensorkraan. Een baanbrekend product dat moderne technologie, gebruiksgemak, en duurzaam design samenbrengt in één naadloze ervaring. Dankzij de geavanceerde dubbele sensortechnologie kan je de kraan handvrije bedienen. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie in de keuken, maar zorgt ook voor een hygiënischer werking en helpt je water te besparen. Deze nieuwste toevoeging aan het BLANCO gamma tilt je keukenervaring naar een hoger niveau en bevestigt opnieuw BLANCO’s toewijding aan innovatie en kwaliteit.

De klassieke BLANCOCULINA-S maakte al jaren integraal deel uit van het kraanaanbod van BLANCO en staat steeds voor design en topkwaliteit. Wat niet wil zeggen dat er geen ruimte is voor verder ontwikkeling en optimalisatie. Daarom lanceert BLANCO een tweede generatie van de kraan die je ook handsfree kan bedienen en die naadloos in je interieur past. Want zoals eigen aan alle producten van BLANCO, kan je mix- en matchen tot je de perfecte combinatie vindt.

Kijk, zonder handen!

De BLANCOCULINA- S II Sensor is ontworpen met zowel de amateurkok als de professionele chef in gedachten, en biedt ongeëvenaard gebruiksgemak dankzij de geavanceerde sensortechnologie. Met een eenvoudige handbeweging activeer je de waterstroom, wat niet alleen hygiënischer is, maar ook bijdraagt aan waterbesparing. Deze slimme kraan combineert functionaliteit met een minimalistisch design, waardoor hij een stijlvolle toevoeging is aan elke keuken.

De bediening werkt dankzij twee geïntegreerde sensoren aan de zijkant van de kraan geheel intuïtief. Met een zwaai van de hand laat de sensor een waterstroom toe in een constante, licht gereduceerde modus. Of je nu je handen wil wassen of klaar bent om te koken. Daarnaast zorgt de gereduceerde opening van de ventielen ervoor dat je tegelijkertijd water bespaart. De waterstroom stopt door een nieuwe zwaai van de hand of automatisch na 90 seconden.

De tweede sensor aan de onderkant van de kraanarm initieert op zichzelf ook een waterstroom. Zodra er een object, zoals een pan, onder de sensor beweegt, begint de kraan te lopen. Wanneer het object het sensorbereik verlaat, stopt de waterstroom. Zo kunnen potten, karaffen of vazen eenvoudig en comfortabel worden gevuld, zonder dat ze uit een of beide handen moeten worden gegeven en wordt er geen water verspild.

De kraan is beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen: PVD-staal, matzwart of – gloednieuw – satin platinum en satin dark steel.

Eenvoudig geïntegreerd in de BLANCO UNIT

Wist je dat de waterzone de drukste plek in de keuken is? Daarom is het dus logisch om de afstand tussen de spoeltafel, de keukenkraan en het afvalsysteem zo kort mogelijk te houden om een goede workflow te bereiken. Als oplossing biedt BLANCO een buitengewoon efficiënt systeem: de BLANCO UNIT. Drinken, voorbereiden en schoonmaken zijn met de BLANCO UNIT aangenamer en handiger dan ooit tevoren. De groenten zijn in een handomdraai geschild, het water stroomt met een druk op de knop (of dankzij de nieuwe sensorkraan zelfs handsfree), en het afvalsysteem is perfect afgestemd op de ruimte in de onderkast. Je verandert je keuken in een schitterend georganiseerde ruimte wat zorgt voor meer plezier in de dagelijkse keukentaken en meer tijd voor wat er echt toe doet.

Prijzen voor de BLANCOCULINA-SS II Sensor op aanvraag

Meer informatie over de BLANCO UNIT vind je hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.