Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bruynzeel Keukens verovert Nederland met nieuwe retailformule

Bruynzeel Keukens verovert Nederland met nieuwe retailformule

Nog geen drie jaar geleden introduceerde Bruynzeel Keukens haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Op zaterdag 26 maart vond de 14e heropening plaats volgens de nieuwe retailformule. De gloednieuwe keukenwinkel, op een nieuwe locatie in Amsterdam Villa Arena, bedraagt 650 m2 aan inspiratie en innovatie. Van een echt thuisgevoel tot de toevoeging van digitale ervaringen: overal is door de experts van Bruynzeel Keukens over nagedacht.

Een winkel die voor iedereen als thuis voelt

‘Welkom thuis’, staat groots boven de ingang van de compleet nieuwe Bruynzeel winkel in Amsterdam Villa Arena, welke zich bevindt op een andere locatie dan voorheen. En dat is ook precies het gevoel dat je moet hebben wanneer je binnen komt: alsof je thuis komt. In verband met het coronavirus liepen eerdere openingen anders dan gepland. Met de versoepelende maatregelen pakt Bruynzeel Keukens tijdens de opening in Amsterdam Villa Arena iets groter uit. Men kan namelijk een keuken t.w.v. € 10.000,- winnen! Hoe je deze keuken kunt winnen lees je op www.bruynzeelkeukens.nl/winactie

Ontspannen kiezen; online, thuis en in de winkel

Het winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. De zoektocht naar een nieuwe keuken verloopt dan ook voor iedereen anders. Meer en meer wordt er online gekocht en steeds meer traditionele Hollandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Bruynzeel Keukens voorziet de consument op toekomstgerichte wijze zowel online als offline in zijn behoeften. Iets dat de afgelopen maanden na de uitbraak van het coronavirus relevanter dan ooit bleek te zijn. Bruynzeel Keukens wil relevant en toekomstbestendig blijven door altijd te blijven luisteren naar de wensen van de klant en hier ook op te anticiperen. De klant staat centraal. Zo worden consumenten op gastvrije wijze ontvangen en hebben diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar een nieuwe keuken. Er zijn diverse digitale tools die bijdragen aan het winkelbezoek. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp en 3D-ontwerpstudio waar men de nieuwe keuken op ware grootte kan zien. En of men nu eerst thuis alles in kaart brengt of liever in de winkel het traject van A tot Z doorloopt: een keuken aankopen doet men bij Bruynzeel Keukens op ontspannen wijze.

Kom langs en laat je inspireren

Nieuwsgierig? Vanaf nu is iedereen van harte welkom om deze nieuwe winkel te bewonderen.

Meer informatie? Kijk dan op www.bruynzeelkeukens.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.