Platform over design en techniek in de keukenbranche
Buram Electro heet vanaf 2024 Liebherr Appliances Netherlands

Buram Electro heet vanaf 2024 Liebherr Appliances Netherlands

Sinds 12 januari 2023 is Buram Electro B.V. een volwaardige dochtermaatschappij van Liebherr Hausgeräte GmbH. Na eerst decennialang een succesvolle samenwerking als exclusieve partners op de Nederlandse markt te hebben vervuld, is afgelopen periode een verdere intensivering van het partnerschap gerealiseerd met als doel onze klanttevredenheid en merkwaarde verder te vergroten. 

Per 30 december 2023 zal Buram Electro B.V. middels een juridische fusie samenvoegen met Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle actuele overeenkomsten van Buram Electro B.V. gaan per genoemde datum ongewijzigd over op Liebherr Appliances Netherlands B.V. Dit is voor ons een logische stap om het merk verder te versterken en de waardecreatie op de lange termijn voor alle betrokken partijen op de Nederlandse markt veilig te stellen.

 Over Liebherr-Hausgeräte GmbH 

Liebherr-Hausgeräte GmbH is een van de elf divisiecontrolebedrijven van de Liebherr-groep. De divisie Appliances heeft ruim 6.500 medewerkers in dienst en ontwikkelt en produceert een breed assortiment hoogwaardige koelkasten en diepvriezers voor de huishoudelijke en professionele sector op de hoofdkantoren in Ochsenhausen (Duitsland) en in Lienz (Oostenrijk), Marica (Bulgarije), Kluang ( Maleisië) en Aurangabad (India) . 

Over de Liebherr-groep 

De Liebherr Group is een familiebedrijf op het gebied van technologie met een breed en divers productaanbod. Het bedrijf is een van de grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Het levert echter ook hoogwaardige, gebruikersgerichte producten en diensten aan vele andere sectoren. Tegenwoordig bestaat de groep uit meer dan 140 bedrijven uit alle continenten. In 2022 had het meer dan 50.000 medewerkers in dienst en genereerde het een totale omzet van ruim € 12,5 miljard. Liebherr werd in 1949 opgericht in de Zuid-Duitse stad Kirchdorf an der Iller. Sindsdien is het doel om klanten te overtuigen met geavanceerde oplossingen en bij te dragen aan de technologische vooruitgang. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.