Platform over design en techniek in de keukenbranche
De revolutie is vanzelfsprekend ook te zien op de Küchenmeile
De Galileo-oven vindt prima z’n plek in de keuken!

De revolutie is vanzelfsprekend ook te zien op de Küchenmeile

Als het aan marketingmanager Andrej Banusic ligt, dan wordt het goed druk op de komende Küchenmeile. “Vorig jaar was er twijfel in de markt – in verband met de coronapandemie en alle toen geldende maatregelen – maar dit jaar, zo vermoed ik, wordt het weer ouderwets druk. We hebben er veel zin in. We kijken er zeer naar uit. Sterker nog: we zijn er met ons team op volle sterkte, mede ook omdat we in het afgelopen jaar flink zijn uitgebreid.”

De Galileo-oven is niet allen van alle technische gemakken voorzien, maar is ook een lust voor het oog. Design op het hoogste niveau.

Daarbij doelt Andrej op de nieuwe collega’s op de salesafdeling, waardoor er voor SMEG een volledige dekking over heel Nederland ontstaat. Maar Andrej heeft het dan ook over de nieuwe General Manager bij SMEG, Matthijs de Rooij, die sinds vorig jaar aan het roer staat. “Het is een mooie gelegenheid om onszelf daar live te kunnen voorstellen aan alle bezoekers. Maar los daarvan: vanzelf­sprekend staat de nieuwe ovenlijn Galileo daar ook. We hebben weer een mooie plek in The Art Of Kitchens. Daar pakken we sowieso op zondagavond 18 september flink uit met een DJ en een goede show. The Art Of Kitchens By Night dus.”

De aanwezigheid van SMEG op de Küchenmeile geeft de mogelijkheid om nog meer uitleg te geven bij de Galileo ovenlijn, ook voor keukenspecialisten/dealers die hier nog geen kennis mee hebben gemaakt. “Er valt namelijk nog veel meer te vertellen. Iedereen die er bij het lanceringsevenement in Artis was, begin juni, én die ook naar de Küchenmeile gaat, nodigen we daarom van harte uit om te komen. Degenen die niet bij de lancering van Galileo in Amsterdam aanwezig konden zijn, ‘moeten’ sowieso tijd reserveren om op onze stand langs te komen”,  zo zegt Andrej. “De revolutie hield namelijk niet op na de prachtige bijeenkomst in het Planetarium
in Artis.”

‘Een revolutie in kookland…Het zou zomaar kunnen!’

Maar er is meer…

SMEG is tevens present op een tweede locatie.
In Gut Böckel, op ongeveer 10 kilometer van The Art Of Kitchens, hebben we een permanente plek. Wegens de beschikbare vierkante meters kunnen we dáár nog meer laten zien. Daar staan ook complete keukens opgesteld”, zegt Andrej. 

Andrej is positief over de toekomst. “Natuurlijk waren de afgelopen twee jaren eigenlijk ‘fantastisch’ voor de keukenbranche. Maar ik weet niet of je die twee jaren – van de corona­pandemie – helemaal als representatief mag zien. Gelukkig lijken de voorraad-, productie- en levertijdenproblemen steeds verder af te nemen. Bij SMEG is er in ieder geval de komende tijd genoeg te doen. Met een nieuwe salesteam dat op volle sterkte is en verschillende geplande nieuwe introducties die we nu volop voorbereiden, gaat de markt vaker van ons horen!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.