Platform over design en techniek in de keukenbranche
De spoelbak verdient alle aandacht
Opvallend aanwezig, de New York spoelbak in de kleur gold flax.

De spoelbak verdient alle aandacht

Drie belangrijke pijlers staan voorop bij Reginox: kwaliteit, innovatie en productontwikkeling. De pijlers staan centraal in het verhaal van de fabrikant maar ze staan vooral centraal in hun dagelijkse werking.

De kleur gun metal silver sluit aan bij de keukentrendkleur zwart.

“Je kiest niet zomaar een spoelbak uit, je hebt het over het meest gebruikte item van de keuken.” Aan het woord is Erik Melief, salesmanager Benelux van Reginox, die hard werkt aan zijn missie. Enerzijds wil hij de spoelbakken naar voren schuiven op de prioriteitenlijst van zowel consumenten als keukenhandelaars, bij voorkeur deze van Reginox, en anderzijds werkt hij hard aan de naamsbekendheid van de Nederlandse fabrikant. “Onze expertise en ervaring in de productie van roestvrijstalen spoelbakken en werkbladen, 45 jaar ondertussen, maken van ons een betrouwbare specialist”, aldus Erik. “Eentje die op regelmatige basis met nieuwe producten komt en trends durft te lanceren.”

Colorado, nu ook beschikbaar in het zwart mét zwarte plug.

Nederlandse makelij

“We merken wel dat er meer en meer aandacht is voor de keuze van de juiste spoelbak”, merkt ook Erik op. “We juichen uiteraard toe dat mensen nadenken over de kleur, de vorm en het materiaal van de spoelbak en dit ook juist willen combineren met een passende keukenkraan. Het geeft ons extra motivatie om ons productassortiment te optimaliseren. Over bestaande modellen wordt nagedacht om ze nog mooier en efficiënter te maken terwijl we ook werken aan nieuwe lijnen met eventueel nieuwe materialen. Reginox is innovatief en daarmee een trendsetter. Bovendien gebeuren de productontwikkeling en de productie zelf in onze fabriek in Rijssen wat het logistiek verhaal een stuk eenvoudiger maakt.”

New York spoelbak en keukenkraan in de kleur copper rose. Zeepdispenser tevens verkrijgbaar in copper rose.

Nadenken over modellen

De producten maken de fabrikant. Het is dan ook duidelijk dat Reginox kosten noch moeite spaart om haar assortiment te optimaliseren en verder uit te breiden met nieuwe modellen. Zo kwam Reginox recent met de New York PVD op de markt, een reeks rvs spoelbakken waarbij de kleuring op een innovatieve manier gebeurt. New York is beschikbaar in verschillende afmetingen, vormen en inbouwmethoden in de kleuren copper rose, gold flax en gun metal silver. “Deze laatste neigt naar de kleur zwart”, aldus Erik. “Bovendien werken we in ons assortiment keukenkranen ook met deze kleuren zodat we steeds de perfecte match kunnen maken. Tipje van de sluier: vanaf begin volgend jaar zijn bij Reginox ook keukenmengkranen beschikbaar met een uittrekbare uitloop!”

Eveneens het vermelden waard: de Colorado Jet Black en de Regi-Color Ohio-reeks. Deze eerste speelt volop in op de heersende keukentrendkleur zwart waarbij zowel de spoelbak als de plug volledig zwart zijn. De Ohio-reeks is al enkele jaren beschikbaar. Het weerhield Reginox niet de plug hiervan te optimaliseren én ook in verschillende kleuren beschikbaar te maken. “Een mooi bewijs dat we steeds aan onze producten blijven werken, zowel qua functionaliteit als qua design”, besluit Erik Melief. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.