Platform over design en techniek in de keukenbranche
Design meets technology | Nieuwe Generation 7000 ArtLine

Design meets technology | Nieuwe Generation 7000 ArtLine

Architecturaal keukendesign vraagt om toestellen die uitblinken in discretie. Minimalistisch en bij voorkeur – net als de keuken – met een greeploze perfectie waardoor kook- en woonruimtes nog meer één worden. Met de nieuwe Generation 7000 ArtLine collectie speelt Miele anno 2020 mooi in op deze architecturale behoefte, gekoppeld aan technologisch vernuft met innoverende functies. Design meets technology.

Met bijna 3.000 nieuwe modellen uit 15 productgroepen van 10 fabrieken is Generation 7000 de grootste productlancering in de geschiedenis van Miele. Eigenlijk omvat deze nieuwe generatie het volledige gamma aan inbouwtoestellen. In de kijker: de greeploze ArtLine ovens met nieuwe functies en de bekroonde ‘FullSurface induction’-kookplaat.

Miele FullSurface

Miele FullSurface inductiekookplaat met intelligente panherkenning.

 

Slimme oveninnovaties

De meest opmerkelijke technologische innovaties vallen op te merken in de categorie van de ovens. Zo is er Foodview dat toelaat het gaarproces te volgen op een smart­phone in HD-kleurenbeelden. Des­gewenst kunnen tempera­tuur en gaartijd van op afstand worden bijgestuurd. En bij­zonder: bij Miele is de gecon­necteerde oven met geïntegreerde camera compatibel met de zelfreinigende pyrolyse-functie. Eveneens nieuw: de TasteControl-functie die voorkomt dat gerechten te lang nagaren en bijgevolg uitdrogen. Aan het einde van het programma opent de ovendeur zich automatisch en begint de koelventilator te blazen. Hierdoor daalt de temperatuur snel en wordt de ideale gaartijd niet overschreden. Indien gewenst, schakelt de oven daarna over op warmhoudmodus. Wat de Generation 7000-stoomoven betreft, noteren we tot slot een nieuwe Mix&Match-functie die verschillende ingrediënten op hetzelfde moment gaar stoomt, zonder dat men moet rekening houden met verschillende bereidingstijden en temperaturen. Innovatie ten dienste van het gebruiksgemak, het culinaire resultaat en het design.

HyperFocal: 0

Ook de kookplaat, zonder zichtbare opdruk, draagt bij tot het architecturale totaalplaatje.

 

ArtLine: het greeploze ‘neusje van de zalm’

De Miele Generation 7000 toestellen zijn verkrijgbaar in vier designreeksen en drie kleurenstellingen. Het neusje van de zalm is ArtLine, de greeploze ovenlijn die zijn weg vindt naar architecturale projecten met strak design. Dankzij de Touch2Open-functionaliteit laat de ovendeur zich openen met een lichte aanraking van de sensortoets, soepel en gedempt. De bediening van de slimme ovenfuncties gebeurt via het digitale en intuïtieve M Touch-display met scroll-functie. Niet alleen de Foodview-oven maar ook alle andere G7000-toestellen hebben een WiFi-verbinding en zijn compatibel met de Miele@mobile-app. Klaar voor de keuken van vandaag én morgen.

miele-1-artline-steam.highres-kopieren

De greeploze Miele ArtLine ovens: verkrijgbaar in Obsidiaanzwart en een grafietgrijze uitvoering.

 

FullSurface inductiekookplaat wint iF Gold Award 2020

Nog een bijzondere nieuwigheid: de Miele FullSurface inductiekookplaat, goed voor een iF Gold Award. Tot zes potten en pannen kunnen overal op de kookplaat worden gezet en verschoven. Dankzij de intelligente panherkenning verschijnen de bedieningselementen altijd direct bij de pan. Verplaatst men de pan, dan verhuizen de kookringen en de bediening gewoon mee. Dankzij het nieuwe printproces van de opdruk onder de keramische kookplaat (SilentMove) laten potten zich geluidloos verschuiven over de kookplaat. Een geavanceerde keramische glasplaat met minimalistische look die de architecturale keuken weer alle eer aandoet. De Miele FullSurface inductiekookplaten zijn verkrijgbaar in een breedte van 60, 80 of 90 centimeter.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.